Guides

Guides Oversigten

På denne side kan du finde e-Pressens guides til forskellige emner som vores læsere har efterspurgt. Du kan finde dem nedenfor:

Segboard guide

Segboard er den store dille, og noget tyder på det bliver ved med at vokse. Her kan du finde Danmarks nok største guide om alt hvad der vedrører et segboard. Et Segboard er kort sagt et todelt bræt du kan bruge til at køre på, og er lidt i familie med det tidligere kendte Segway. I Segboard guiden kan du læse næsten alt, der er at vide om Segboards.

Flyttefirma guide

Flyttefirma – Skal du flytte og er du i tvivl om hvad der er den billigste og bedste løsning for dig. Så har e-Pressen et rigtig godt bud på hvordan du finde det rigtige flyttefirma. Vi har nemlig fundet en løsning, hvor du kan finde et billigt flyttefirma med gode ratings. Er du interesseret i at læse mere om vores fidus med flyttefirmaer, så klik på det indledende link med “flyttefirma” fremhævet med fed.

Opsigelsesguide

Hvad skal der stå i en opsigelse? – Det er temaet i denne artikel, hvor du tages igennem en af de ting, som aldrig er særlig sjov i arbejdslivet! Men vi har alle prøvet det! Om vi så er kørt død i et job eller der har budt sig andre muligheder eller noget helt andet, så har vi stået i situationen hvor vi skulle lave vores opsigelse!

Bonusguiden

Bonusguiden på denne side kan du finde tips til at finde bonusser fra 2 forskellige kasinoer nemlig Unibet versus Nordicbet. Hvilken bonus er bedst og hvad skal der til for at få den bedste bonus. Læs meget mere om det her.

Metoder til Rygestop

Metoder til rygestop er ikke en egentlig guide men mere en oversigt over metoder, som du kan benytte til at stoppe med at ryge. Vi gennemgår blandt andet hjælpemidler som e cigaretter og nikotintyggegummi men også en kold tyrker og hypnose fortælles der om i denne oversigt.

Kosttilskud til træning

Kosttilskud kan have mange formål, og i denne guide er fokus på kosttilskud til træning. Det vil sig fokus er på kosttilskud som proteinpulver, kreatin og lignende, men naturligvis også på kosttilskud som ginseng og fiskeolie. Læs guiden ved at klikke på det indledende link.

Den store festguide

Festguiden – Fester skal der til. Om det er drengens piratfest, pigens prinsessefest eller de voksnes abefester 😉 så skal der festes. Det giver kulør og glæde i tilværelsen. Den store festguide kommer med tips, tricks og inspiration til dine fester.

Fliserensnings guiden

Fliserens – Der er næsten ikke noget sjovere. Nej spøg til side, men en gang imellem skal fliserne renses. Dette er en rigtig god guide og diskussion om man skal bruge professionelle eller gøre det selv og hvordan du skal gøre, hvis du gør det selv.

Fodboldudstyrs guiden

Fodboldudstyrsguide – Læs mere om fodboldudstyr, der bliver gennemgået valg af fodboldmål, valg af fodboldstrømper, valg af fodboldstøvler og meget mere fodboldudstyr. Det er en rigtig stor guide om fodboldudstyr, og der er endda et afsnit om fodboldtrøjer! Læs hele fodboldudstyr guiden her.

Kontorstol guiden

Kontorstol – Læs med her om hvordan man vælger den rette kontorstol. Vi har taget udgangspunkt i anerkendte internationale guides til kontorstole, og vi har snakket med danske eksperter og forhandlere. Resultatet er denne her fantastiske guide om kontorstole, som gør at du får markant nemmere ved at vælge din nye (eller brugte) kontorstol.

Guides der ikke er på e-Pressen

Der er også mange guider ude på det store net, som også kan besvare flere af vores brugeres bekymringer. Dem kan du finde her.

Fodboldstøvler guiden

Fodboldstøvler er fodboldspillerens ypperste og vigtigste udstyr. Du kan finde fodbolstøvler i alverdens kvaliteter, men hos fodboldspilleren.dk har de lavet en guide til fodboldstøvler baseret på primært to parametre. Hvilken type fodboldstøvler passer til forskellige positioner på fodboldbanen, og hvilke mærker fodboldstøvler passer dig bedst – her er der fokus på de tre store mærker: Nike, Adidas og Puma.

Guide til vægttab

Vægttab er et nøgleord i vores kropsfikserede samfund. Hos Bodylab har de udviklet en guide til vægttab, der er centreret omkring træning og kost, men det er ikke en af de ekstreme tilgange hvor tanken er at man blot skal forbrænde så mange kalorier på kort sigt og reducere kalorieindtaget mest muligt. I stedet er vægttabet tænkt ind i en sund udvikling af kroppen. (Hint omkring fejlen ved mange andre vægttabstilgange: man taber sig ved at miste muskelmasse, men det er en ekstremt kortsigtet vægttabsstrategi).

E-pressen forventer at denne side blot vokser og vokser med at vi får udviklet flere og flere guides. Brug vores guides så meget som du kan.