Weird facts

Her får du en liste over weird facts, som du kan læse om her på ePressen.

Danmarks længste ord – Danmarks længste ord er 51 ord selvom der er nogle der mener at HC Andersen fandt på et der var længere, men det er altså ikke anerkendt som Danmarks længste ord. Her kan du finde Danmarks længste ord, og du kan også finde information om andre store ord i Nordeuropa!

Hvad vejer en banan? – Det er nok ikke det du går og tænker over til hverdag, men nogle gange, når du har med madopskrifter at gøre, så står der faktisk mængde banan i gram. Så er det jo meget rart at vide hvad en banan vejer, og derfor har vi dedikeret en artikel til at besvare spørgsmålet: Hvad vejer en banan?

Hvad betyder GG? Nogle forkortelser er ligetil, andre kan være tvetydige og have forskellig betydning afhængig af hvillken kontekst du befinder dig i! Så hvad betyder GG, og hvor mange betydninger har GG? Det kan du læse i denne artikel hvor vi besvarer det weird fact spørgsmål: Hvad betyder GG?

Hvad vejer en elefant? Ja det er jo en side med weird facts og spørgsmålet hvad vejer en elefant er da om noget et weird fact. I denne artikel får du svaret på hvad vægten på en elefant er!

Hvad vejer en kasse øl? Her får du nogle estimater på hvad en kasse øl vejer, og ja der er jo forskel på forskellige kasser øl. Det kan du læse meget mere om, hvordan vi har taget højde for det i denne her besvarelse af spørgsmålet: Hvad vejer en kasse øl?

Hvad koster spidsen af en jetjager? De fleste bruger udtrykket “Det koster spidsen af en jetjager” metaforisk for meget dyre ting, men hvad spidsen af en jetjager rent faktisk? Det kan du læse om her i denne artikel, hvor vi undersøger metaforens konkrete virkelighed!

Hvad tænder mænd på? Ja det spørgsmål kan have lige så mange svar som der finder mænd, men alligevel er der alligevel en række ting, som mænd tænder på. Så der er nogle generelle svar på spørgsmålet: Hvad tænder mænd på, såvel som der er mange individuelle spørgsmål.

Jo flere weird facts vi får på siden des større vil den her artikel blive 🙂