Boligmarkedet bugner med smukke boliger og store ejendomme. Som de fleste på boligmarkedet ved, kan der dog være enorm rift mellem købere og det kan være svært at slå til tids nok. Her får du derfor nogle tips til, hvordan du kan sikre dig selv bedre, når det kommer til at slå til i et boligkøb.

Anskaf dig en boligadvokat

Med en boligadvokat i aarhus til private og erhvervsdrivende sikrer du dig en partner, der vil gøre alt for, at bolighandlen foregår på netop dine præmisser. En boligadvokat kan nemlig hjælpe dig med rådgivning ang. din bolighandel, gennemgang af købsaftalen, godkendelse af handlen, dialogen mellem mægler og bank og eventuelle kontraktforhandler. En boligadvokat vil at tage en stor del af byrden ved et boligkøb af dine skuldre, så du kan fokusere på at finde dig til rette i de hjem, du er ude at se – det praktiske klarer din boligadvokat.

Få et advokatforbehold

Din boligadvokat kan også hjælpe dig med at få et advokatforbehold sat ind i købsaftalen. På denne måde kan du underskrive en købsaftale og vise din interesse, hvis der er mange om buddet på boligen eller ejendommen. Advokatforbeholdet giver dig nemlig tilladelse til at underskrive inden, at din advokat har gennemgået og godkendt købsaftalen. Du kan derfor, efter din advokats rådgivning, holde fast i din underskrift, men du har også ret til at springe fra købet igen, skulle din boligadvokat finde nogle punkter, I er utilfredse med.

Vær konkret med, hvad du søger

Det er nemmere at finde den rette bolig eller ejendom, hvis du ved, hvad du leder efter. Så kan du lede mere bestemt på markedet og du vil have nemmere ved at vide, hvad der egentlig giver mening for dig. Overvej derfor beliggenhed, størrelse, bolig- eller ejendomstype, pris og mulighed for indflytning, inden du begynder at gå på jagt.