Uanset hvor mange gange I har været ude at rejse, så er denne gang helt speciel. Bryllupsrejsen er nemlig ikke bare en mulighed for at komme væk. Det er også en mulighed for at være sammen helt alene og helt fri for bekymringer i jeres nye tilværelse som ægtefolk. Derfor skal I også have en god bryllupsrejse.

Budget, Budget, Budget

I er nok allerede ved at være godt trætte af det ord, for det har med garanti fulgt jer gennem alle jeres bryllupsforberedelser. Alligevel er der altid noget, som ikke går helt efter bogen, og så er det desværre ofte bryllupsrejsen, der må lide. Sørg derfor for at lægge nok penge til side.

Kommer det alligevel til at knibe efter festen, kan I overveje at tage et kviklån udbetaling med det samme. Så behøver I ikke at aflyse nogen rejse, og så kan I faktisk klare det hele på mobilen. Med ethvert lån er det dog meget vigtigt, at I er fornuftige, så I ikke låner mere, end I kan betale tilbage. Ellers er det måske bedre at udskyde rejsen. Hvis I låner penge så husk at tjekke ÅOP – årlige omkostninger i procent, så I er sikre på, at I kan betale det tilbage.

Få hjælp til planlægningen

Nu skal bryllupsrejsen jo være romantisk. Desværre er noget af det mest uromantiske måske planlægning. Derfor kan I altså også overveje at få hjælp af et rejsebureau, når I vil arrangere jeres rejse. Så slipper I nemlig for det ekstra arbejde, der kan være ved at gøre det hele selv. Der er jo nok at se til med selve festen.

Derudover er der den bonus ved at få hjælp til det, at der er plads til overraskelser. I vil begge to kunne opleve noget nyt og gå ind i det med et åbent sind. Det er netop, når I giver lidt slip, at kærligheden får særligt meget plads til at blomstre.