Meta: Fyldepenne. Dem havde du vist glemt alt om? Selvom fyldepenne måske ikke har samme rolle i erhvervslivet som tidligere, så er de der stadigvæk.

En underskrift af en stor kontrakt. Man ser det for sig – et bunke papirer på bordet, en kop kaffe på bordet og et dyrt ur på håndleddet af underskriveren. Underskriften foregår naturligvis med en fyldepen på et stykke papir.

 

Dette er en lille hyldest til fyldepennen.

 

Der skal bruges en fyldepen til at underskrive en aftale ordentligt

Man kan næsten ikke forestille sig en advokat, der underskriver et vigtigt dokument uden at denne benytter en fyldepen. Selvom det i dag er muligt for at underskrive kontrakter og lignende elektronisk, så er der fortsat en charme ved at underskrive et dokument med en fyldepen på et stykke papir. Elegant og til tider nødvendigt. Hvis du ligesom os, ser den nødvendige i, at beholde fyldepennen i erhvervslivet, så er her inspiration til din næste fyldepen.

 

Fyldepenne – tre gode muligheder.

For danske fyldepenne-eksperter er der tre mærker, som man sandsynligvis ville vælge før alle andre muligheder.

 

Montblanc – Den mest kendte fyldepen i verden

Når man snakker om fyldepenne, er Montblanc ikke til at komme udenom. Siden 1906 har Montblanc produceret nogle af de bedste og smukkeste fyldepenne i verden. Montblanc er fyldepennens Rolls-Royce.

 

Parker fyldepenne – det er fornuftige valg

Hvis man er interesseret i en god fyldepen, men ikke er interesseret i at betale den pris som en Montblanc fyldepen koster, så er parker fyldepenne det fornuftige valg. Priserne på Parker fyldepenne er fornuftige, og kvaliteten er høj. Parker fyldepenne er fyldepennens Audi.

 

Taasinge Pennedrejeri – Køb dansk 

Til sidst har vi valgt at inddrage lidt af en dansk legende indenfor fyldepenne. Hvis du er interesseret i en lokalt produceret fyldepen, så findes der faktisk en mulighed for en feinschmecker som dig. Taasinge Pennedrejeri producerer fyldepen af højeste kvalitet. Taasinge Pennedrejeri er fyldepennens specialbyggede sportsvogn.

 

Held og lykke med din næste fyldepen.