Der er ingen tvivl om, at bevægelse og motion er positivt både for din krop, hoved, overskud og energiniveau. Motion smitter positivt af på din hverdag på alle mulige måder. Men nogle gange er det svært at finde ud af, hvordan du får mere bevægelse og motion ind i din hverdag.

 

Derfor er det en god idé at finde nogle på anderledes metoder.

 

Bevæg dig på rulleskøjter

 

Der findes utallige måder at bevæge dig på. Derfor handler det egentlig bare om at finde på nogle måder, som du synes, er sjove og overskuelige. Når motion bliver sjovt og spændende, så bliver det også mere overkommeligt at komme igennem.

 

Hvis du f.eks. finder på noget lidt anderledes såsom at stå på rulleskøjter eller skateboard, så får du motion, samtidig med du har det sjovt. Det er en form for motion, hvor du egentlig ikke tænker over, at du motionerer.

 

Hvis du overvejer sådan en form for motion, så se mere her.

 

Dyrk motion udenfor

 

Når du tænker på motion og bevægelse, så tænker du måske enten på at løbe en tur eller på at træne i et motionscenter. Dog er det langt fra de eneste to muligheder, der findes. F.eks. er det også en mulighed at dyrke motion udenfor hvor som helst. Det handler bare om at være kreativ.

 

Hvis du f.eks. finder en trappe udenfor, så er der allerede der en masse øvelser, der er nemme at lave på en trappe.

 

Dans dig til mere bevægelse

 

Bevægelse behøver ikke altid være motion, hvor du får din puls helt vildt højt op. Det er også bevægelse, når du sætter din yndlingsmusik på derhjemme og danser løs til den. Det er en sjov og anderledes måde at få bevægelse ind i din hverdag på, men det giver både godt humør og mere motion.