Alle ting kan trænge til at blive skiftet ud, en gang i mellem. Det kan være rart med fornyelse. Det gælder også hvis arbejdspladsen, trænger til at blive renoveret. Det kan være, at det hele skal laves om eller, at der blot skal skiftes nogle møbler ud. Uanset hvad tilfældet er hos jer, så kan det virke som en uoverskuelig proces, i starten. Derfor kommer der her et par tips til, hvad I kan få lavet, hvis arbejdspladsen trænger til en kærlig hånd.

Det udvendige

Det kan være at bygningen, hvor jeres arbejdsplads er, trænger til en gang maling. Lysskilte kunne også være en god ide, hvis I ikke allerede har et. I kunne få et skilt på facaden, hvor der står navnet på jeres arbejdsplads. Hvis det er et skilt med lys, vil man kunne se skiltet døgnet rundt. Det kan være en god ide med et lysskilt, når vi nu, går de mørkere månederne i møde. Så nå man møder ind om morgenen bliver man mødt, af et stort lysende skilt på facaden. Det kan også være at døre og vinduer trænger til at blive skiftet ud, alt efter hvor gammel bygningen er.

Det indvendige

Selve renoveringen indenfor, kommer an på hvilken type arbejdsplads, I er. Hvis det for eksempel er et kontor, så kan det være, at skriveborde og stole trænger til at blive skiftet ud. Det kan også være, at I trænger til nogle nye faciliteter. Det kan være toiletterne, trænger til at blive renoveret eller, at I skal have nogle nye fællesområder. Man kan også give væggene en ny omgang maling. Når det indvendige er blevet renoveret, kan I indrette jeres arbejdsplads, så det bliver et hyggeligt sted at være. Det kunne være, I skulle have nogle planter eller nogle fine billeder på væggene, så det er rart at træde ind ad døren, om morgenen.

Sidst opdateret: 2. november 2023