Det kan være noget uoverskueligt at finde rundt i de mange forskellige firmaer, der tilbyder at sende vores pakker og møbler fra a til b. For når det ikke som sådan er noget man beskæftiger sig med til daglig, hvordan skulle man så vide præcis hvad den bedste løsning egentlig er? For er det egentlig ikke noget med, at der er ret stor forskel på pris og hvor de forskellige firmaer befinder sig i landet? Hvordan finder du den bedste måde at få det hele fragtet på?

Her er din tjekliste til fragt

Hvad enten du skal have sendt noget en enkelt gang, eller er på udkig efter et firma du gerne vil bruge mange, gentagne gange – så er forarbejdet som du kan gøre dig meget det samme uanset. For der er nemlig en par gode ting, som du med fordel kan have styr på for at finde den bedste løsning til fragt.

 

Du kan med fordel have styr på følgende:

 

  • Leveringens samlede vægt. Det er vigtigt da det giver fragtmanden mulighed for at vide hvilket udstyr han skal have med til opgaven.

  • Hvor stort er det du skal sende? Kan det løftes af én fragtmand, eller er det en opgave der kræver flere folk?

  • Hvor langt skal det hele fragtes? Hvor skal det hentes og hvor skal det leveres?

  • Har du en tidsfrist eller en bestemt dag det skal ordnes på, eller kan fragtmanden tage opgaven ind som det passer ham bedst?

Dan dig et overblik over de bedste muligheder

Så snart du kender hele omfanget af den opgave du har hjælp til, er næste skridt at finde det bedste firma til opgaven. Men hvordan gør du lige det? Klik her og find et fragfirma – det er både en nem og effektiv måde for dig, at få et godt overblik over dine muligheder.