Lige gyldigt om man har stor erfaring med at drive virksomhed, eller man lige er sprunget ud i det, så kan der være mange ting, man skal tage stilling til. Som ejer står du for at tage de største beslutninger, og det er dig, som skal sørge for at optimere og automatisere, så din virksomhed kan vækste. Er du i tvivl om, hvordan du får virksomheden til at vokse, så kan du få tips til netop det her.

Det er vigtigt at være synlig

Ønsker du at tiltrække opmærksomhed fra både potentielle kunder og samarbejdspartnere, så er det vigtigt, at du og din virksomhed er synlig. Det kunne eksempelvis være i form af reklamer, deltagelse i konferencer og lignende. Eventuelt kan du også selv være vært for en konference. Det viser dit og din virksomheds engagement og seriøsitet. Hold din næste konference i flotte konferencelokaler, så du kan skabe et godt indtryk hos alle besøgende og deltagende.

Optimering er en stor del af opstarten

Når man starter en virksomhed op fra bunden, skal alt naturligvis også bygges op fra nul. Det betyder blandt andet, at arbejdsopgaver og rutiner i starten vil være langsomme og mere omfattende, end hvad de vil være på et senere tidspunkt. For at kunne sikre at virksomheden kan vokse i et godt tempo, hvor alle kan følge med, er optimering en stor del af opstarten.

Det kan eksempelvis være en god idé at få 1-2 ansatte hurtigt, så du kan håndtere salg og kundekontakt, mens dine ansatte eksempelvis kan håndtere opgaver eller ordre. Når I er flere hænder, kan I tage mere ind, hvilket i sidste ende er medvirkende til virksomhedens vækst og succes. Der er altså flere måder at få sin virksomhed til at vækste på, og der er langt fra et facit på, hvad der er rigtigt eller forkert at gøre.