Indholdet på denne side kan være sponsoreret indhold

På e-pressen finder du nyheder, anmeldelser og andet interessant læsestof om alt mellem himmel og jord. En af de helt store sektioner er vores ”mandesektion”, der dog også sagtens kan læses af kvinder, hvis de kan tåle mosten. For den indre drengerøv kan godt stikke sit bebumsede ansigt frem og selvfølgelig får den ikke for lidt… Udover når den får for lidt, selvfølgelig

Sex er gååådt!!!

Det den får for lidt af, er selvfølgelig det, alle vi mænd tænker på hele tiden – hvis vi spørger kvinderne. Men det behøver vi slet ikke, for vi ved de har ret. Men her gik vi jo og troede at sex var godt og meget sex var bedre. Men forskerne siger det modsatte. Tossehoveder!

Tilmed er der lavet en undersøgelse, der viser, at mænd der griber støvkosten frem for en kold øl, får mere på den dumme end os andre. Den undersøgelse var der så meget råddent ved, at vi måtte se nærmere på den. For det kan da ikke holde vand – eller øl for den sags skyld!

Til gengæld var der ikke meget overraskende over en anden af de undersøgelser, vi har set nærmere på her på e-pressen. For hvilken mand ved ikke, at øl er godt for potensen. Man skal bare ikke have pessar på imens, for nu lige at sende en hyldest til en kær gammel ven, der desværre gik bort i dette efterår: Jan Monrad, den ene del af den herlige duo Monrad og Rislund – eller Total Petroleum, når vi skal tælle Ougaard og Fick med, de to kære, humoristiske og musikalske begavelser, der altid var at finde i Monrad og Rislunds bagland.

Men nu er det definitivt slut, øv! Mogens er død – Volvo til salg.

Gadgets til rigtige mænd

Næst efter sex og øl kommer gadgets ind på en sikker tredjeplads i de fleste mænds liv – måske hos nogen lige akkurat overgået af fodbold… Men heldigvis er e-pressen ikke en ”sportsavis”. Her henviser vi til fodboldspilleren.dk – og det er fodbolde, de spiller med, de spiller ikke mens de ser bold… Nå, ok, den julefrokost sidder stadig i kroppen…

Gadgets har vi anmeldt mange af på det seneste. F.eks. denne fantastiske grillbot, der gør grillen ren i bedste plæneklipperrobot-stil. Eller Withing Pulse O2 sportsuret, der kan tage stort set en hvilken som helst vigtig biologisk parameter fra din krop og registrere den – måske lige med undtagelse af din temperatur.

Vi har også set på prisbillige alternativer til Go Pro action-kameraet og så har vi fået en ny favorit kontorstol, der mest af alt ligner et torturinstrument eller en elektrisk stol fra dødsgangen i et amerikansk fængsel. Ja, selv en mere praktisk gadget som en fix bærbar computer, der også fungerer som tablet og  en GPS-tracker har vi haft under kærlig behandling – indtil den blev væk.

Så som du kan se, er der masser af læsestof at kaste sig over i julen her på e-pressen.

Glædelig jul fra hele redaktionen!