Den tager vi lige en gang til! For det lyder jo helt skruptosset, hvis du spørger en mand. Vi bliver mindre lykkelige, hvis vi dyrker sex med vores partner mere end en gang om ugen. Den kvikke læser vil selvfølgelig straks spørge, om det også inkluderer eventuelle sidespring i løbet af ugen, men det har de gode forskere nu ikke lige undersøgt.

30.000 amerikanere må da tage fejl

For undersøgelsen er amerikansk – så sidespring og affærer er ikke noget, vi taler om offentligt. Faktisk omfatter den tilsammen mere end 30.000 amerikanere, der er blevet spurgt om deres sex- og samliv i forskellige undersøgelser i perioden fra 1989 og frem til i dag. Alle par var heteroseksuelle – selvfølgelig, vi er jo i det homofobiske USA – og bredt fordelt fra helt unge og op til par på omkring de 70 år.

Svarene afslører, at så snart vi kommer over mere end et samleje om ugen, så daler parrenes følelse af at være lykkelige sammen. Det gjaldt tilmed uanset køn, alder og parforholdets længde. Amerikanere skal da også altid være så ”rigtige” i deres udtalelser.

Dobbelt så meget sex er dobbelt så skidt

Den nyeste af de undersøgelser, der skulle bekræfte den noget overraskende konklusion om, at vi bliver ulykkelige af for meget sex, fulgte to grupper af par i en tre måneders periode. Den ene gruppe fortsatte med deres nuværende sex-mønster, mens den anden gruppe blev bedt om at fordoble deres seksuelle aktiviteter på lagnerne – forudsat at de havde nogen, selvfølgelig. For det dobbelte af nul er jo stadig nul.

Til alles overraskelse vidste det sig, at dem der havde fordoblet aktiviteten, nød akten mindre end dem, der fortsatte, som de plejede. Det tror pokker da. For hvad er da værre end at skulle bolle dobbelt så meget med madammen, hvis det i forvejen ikke kører alt for godt imellem jer.

Eller tænk på alle dem, der kører med skemalagt sex, der er lagt ind i deres kalender som en gentagende aftale? Nu skal de pludselig finde dobbelt så mange tidspunkter om ugen, hvor de skal klemme sex ind i deres i forvejen overbookede kalender. Det kan da næsten kun give stress og deraf følgende dårlige sexoplevelser – og helt ærligt, hvem bliver gladere af det?

Om igen forskere!

Efter vores mening er de forskere helt forskruede i hovedet. Den sidste af undersøgelserne er lavet på et helt forkert grundlag. I stedet for at dele parrene op på forhånd, skulle de da have spurgt hvert enkelt par, om de kunne tænke sig at have mere sex hver uge. Så skulle dem, hvor sex- og samlivet bare kører da nok have bidt til bollen og meldt sig på det hold, der skulle dyrke dobbelt så meget sex. Så havde vi fået nogle resultater, der var til at stole på.

Endelig så nytter det ikke at spørge amerikanere om noget med sex. De svarer alle sammen det, de forventer folk vil høre eller det som præsten i deres menighed – hvad de så end tror på – siger, de skal mene. Prøv i stedet at spørge i swingerklubben.dk og så vil svarene nok være noget anderledes.

Så om igen kære forskere!