Indholdet på denne side kan være sponsoreret indhold

Valentinsdag er kommet for at blive! Sammen med Halloween og 4th of July – sidstnævnte dog kun i Rebild bakker! Nu mangler vi bare Thanksgiving, så er alle de store amerikanske ”helligdage” flyttet over dammen og ind i vores ellers så ærkedanske hjem.

Få romantikken tilbage i parforholdet

Ser vi lidt mere nøgternt på det, så er valentinsdag nu egentlig også en meget god opfindelse. Ikke bare til de unge og nyforelskede, men også til alle os, der har levet i et fast parforhold i mange år og måske er blevet lige lovlig dårlige til at vise, hvor meget vi egentlig sætter pris på vores partner.

Men er man en rigtig mand, synes man – officielt i hvert fald – at valentinsdag lidt lige som julen, er noget værre romantisk og umandigt pjat. Men hånden på hjertet – og det handler valentinsdag jo netop om – så er det da meget rart at have ordentlig tid til hinanden, genopdage hvorfor fanden man holder ”madammen” ud og glædes over, at hun rent faktisk også stadig holder af dig, endskønt hun ustandselig brokker sig over alt det, du har lovet, men ikke har nået – endnu.

Noget for noget

Men selvfølgelig skal der da også være noget til din mandighed. Romantik rimer nu en gang mere på erotik i din hjerne end i hendes. Sådan har det altid været og sådan er det sikkert stadig – tænker du.

Men måske skal det lige hjælpes lidt på vej. Ikke på den vulgære og svulstige måde – for tro mig, det har den stik modsatte virkning på hende.

Næh, det kan sagtens siges lige ud, hvis bare du gør det med elegance – og det er her – ta daaaa – at sexlegetøjet kan komme ind i billedet. For i dag er det ikke længere en gammel stiv gummidiller i dårlig plastik, sådan som det var den gang mor var dreng.

Elegante mærkevarer

For hvor sexlegetøjsmarkedet før var målrettet mænd – hvad de end skal med en plastikdildo – så er det i dag kvinderne, der er i fokus. De møver sig da også ind alle vegne.

Så i dag kan du få lækkert sexlegetøj i rigtig flot design og i udsøgte materialer – både til mænd (som kvinder kan give som gaver) og til kvinder (det er her du kommer ind i billedet).

Prøv f.eks. den elegante hjerteformede vibrator Heart Vibe fra Rianne S. Så bliver det ikke mere valentinsagtigt. Der går sikkert et godt stykke tid, før hun opdager, at der ret faktisk er tale om et stykke sexlegetøj. Så eksklusivt er designet med den flotte guldkant.

Vi du have en kvindes bud på, hvad du skal købe til din udkårne, kan du også prøve at kigge forbi denne video.