Indholdet på denne side kan være sponsoreret indhold

Thanksgiving i New York
I USA er Thanksgiving næsten større end julen. Familien samles til hygge og et stort måltid om aftenen. Dagen efter starter amerikanerne juleindkøbene med gode tilbud, og dagen har fået tilnavnet Black Friday. I år falder Thanksgiving den 27. november.

Thanksgiving dag New York:
Oplev den helt specielle Thanksgiving-stemning i New York på en af de travleste weekender hele året. Start dagen på The Muse Hotel med yoga, pilates eller core-træning på værelset, hvor der ligger en yogamåtte til fri afbenyttelse.

Billige flybilletter til New York

Klokken 9.00 i New York begynder den farverige og livlige parade, Macy’s Thanksgiving Parade med pyntede vogne og kæmpe balloner, der svæver over gaderne fra Central Park til Macy’s Department Store på Herald Square. Efter paraden går kursen mod Rockefeller Center, der ligger kun fem minutters gang fra hotellet. På pladsen foran den berømte bygning tårner et kæmpe juletræ sig op over en udendørs skøjtebane, hvor børn, voksne og bamsefigurer kæmper om pladsen. Sæt tænderne i en traditionel Thanksgiving-middag på NIOS Restaurant, før stormagasinerne åbner for juleindkøb og gode tilbud allerede klokken 20.00.

Thanksgiving traditioner i New York

Black Friday:
Black Friday går ud på shopping og gode tilbud. Det er tæt på umuligt at sætte fødderne inden for i Macy’s, hvor tilbuddene tiltrækker en meget stor menneskemængde, men vinduesudstillingerne er blevet kendt som en attraktion i sig selv. Undgå shoppeflokken og udforsk de små, hyggelige gader i West Village, eller tag forbi Wall Street og se deres juledekorationer. Efter a lang vinterdag kalder en spa-behandling på værelset, inden hotellet sørger for film, mælk og småkager med pakken ”Thanksgiving in NYC”.