Indholdet på denne side kan være sponsoreret indhold

Spar 1.600 kroner på en rejse til New York. Flyprisen afhænger af, hvilken ugedag og måned du køber rejsen.

Der er godt nyt til de rejsende i november. November er nemlig årets billigste måned at gå på nettet og købe en flyrejser fra Danmark til Europa. Her er flybilletterne godt 580 kroner billigere end, hvis du køber i februar, viser en analyse fra internetrejsebureau Travellink.
Køber du en torsdag, får du den allerbiligste flybillet til Europa. Her sparer du 450 kroner i forhold til at købe søndage.

Internetrejsebureauet Travellink har analyseret de flybilletpriser, danske kunder har opnået på nettet gennem tre år, og den viser, hvornår det er billigst at købe på nettet. Forskellen er uafhængig af, hvornår du vil rejse. Forskellen handler alene om købstidspunktet.
Torsdag er også bedst til at købe en flyrejser til oversøiske destination. Søndag er dyreste ugedag.

Køber du flybillet til New York på en torsdag, kan du spare helt op til 1.000 kroner sammenlignet med at vente til søndag.

Spar 1.600 kroner på flybilletter til New York

Spar 1.600 kroner på flybilletter til New York
Selv indenrigsbilletten kan du spare på. Her er lørdag den billigste ugedag og billigst i marts, som er godt 250 kroner billigere end at købe i september.

-Vil du finde billige flybilletter till Thailand, Sydafrika og USA, skal du købe rejsen på en torsdag og i juli måned, siger Torben Nygaard, chef for Travellink Danmark.

flyBilletten til langdistanceflyv er godt 1.600 kroner billigere, når du køber i juli fremfor marts.
-Alle ved, at jo tidligere før afrejsen du køber, desto bedre priser. Men du skal også tænke på, hvilken ugedag og måned, du køber, siger Torben Nygaard, chef for Travellink Danmark.

Mandag er den ugedag, flest danskere køber deres flyrejser.
-Det tyder på, at weekenden bruges på at undersøge rejsemål, og mandag købes rejsen. I stedet bør du købe allerede torsdag, hvis du vil spare penge, siger Torben Nygaard.