Indholdet på denne side kan være sponsoreret indhold

De fleste singlemænd er nogle sjuskehoveder – især med deres soveværelse. Enten er det bygget, så det ligner en kulisse fra en pornofilm med spejle i loftet og andre ting, som de fleste voksne singlemænd måske skulle have efterladt, da de forlod teenageværelset derhjemme.

Eller også ligner soveværelset noget nær en jordhule, der aldrig bliver luftet ud med en stinkende vasketøjskurv i det ene hjørne og i det andet, et tøjskab og nogle kommoder der ikke tåler at blive åbnet, for så vælter det ud med rent tøj, der ligger som kastet ind med en skovl.

En god seng er første skridt

Et godt sted at starte med at signalere stil og kvalitet er sengen. Det er trods alt det vigtigste møbel i soveværelset og den må godt være pænt, flot og velholdt. Den skal redes hver dag og sengetøjet skal være rent og velduftende – og uden pletter og andre ubehagelige overraskelser. Det er noget din erobring vil lægge mærke til, når du først får lokket hende eller ham med ind i soveværelset.

Det gælder også under sengen. Her skal der helst være helt tomt og ikke et støvfnug eller en nullermand. Eller også skal det, der står under sengen være arrangeret i praktiske bed rollers. Det giver point! Husk også at støvsuge, så et eventuelt nysgerrigt blik under sengen ikke udvikler sig til et traumatisk oplevelse.

Det sikre valg er en halvandenmandsseng med god plads under til at du kan komme til med støvsugeren og eventuelt stuve fodtøj, sengetøj og andre ting, du ikke har brug for så tit afvejen i føromtalte bed rollers, uden at det virker mokket. Halvandenmandssengen virker heller ikke så desperat som en fuld dobbelt seng – og den er rigelig stor til, at man kan ligge én i hver side, hvis kemien alligevel ikke var i orden.

Skal der være plads til hygge med lidt Netflix and chill, kan et kombineret ryglæn og hovedgærde være genialt. Det har f.eks. boxmadressen Noble, der sælges hos Bedre Nætter. Her kan du tilmed få ombyttet hårdheden i madrassen og fragten er gratis.

De små detaljer sætter prikken over i’et

IdelampenSengen er vigtig. Men det er de små detaljer også. Det handler ikke om, hvilken bog du har liggende på natbordet, men om f.eks. hvilke lamper du har i soveværelset. Loftlampen må godt emme lidt af hygge og blød belysning og belysningen ved sengen må godt have et finurligt touch, der viser, at du har humor eller er lidt underfundig.

Et godt bud er Idelampen fra Bang & Vejborg, der ligner Georg Gearløs’ Lille Hjælper eller Jeeves bord– eller Jeeves væglampe, hver der begge indgår en bowlerhat. Det er sengelamper med et touch, og de er både charmerende og sjove på en måde, de færreste kan stå for.

Jeeves bordlampeOrden, orden, orden

Men derudover handler det udelukkende om orden. Orden i skabene, kommodeskufferne, under sengen og i soveværelset generelt. Men kun indtil lyset er slukket, selvfølgelig….