En af de ting, som har kendetegnet de fleste bilejeres frustrationer er prisen på autoværksteder. Hvorfor skal det altid være så dyrt at få fikset blot den mindste ting ved bilen. Det var den irritation, der fik Jonas, Kim, Kim, Laust og Alexander til at gå i tænkebox med tanken om, at sådan burde det egentlig ikke være. Resultatet kom  langsomt til verden og i dag er det en realitet, at hjemmesiden Din-bil.dk er kommet for at gøre det lettere at være bilejer. Din-Bil indeholder en komplet oversigt over danske autoværksteder, guides til hvordan du bedst plejer din bil, hvad du skal være opmærksom på når du skal have skiftet til vinterdæk og sommerdæk. Din-Bil er forbrugerens vej til nemmere håndtering af biler og at skabe en større gennemsigtighed med autoværksteder i Danmark.

Gennemsigtighed blandt bilmekanikere

Det har i mange år været meget svært at gennemskue den ene automekaniker fra den anden. Hos Din-Bil kan du finde anmeldelser fra andre bilister, der har gode eller mindre gode erfaringer med de forskellige autoværksteder i Danmark.

Hos din bil har de valgt at fokusere på regionerne i Danmark, og da e-Pressen spurgte ind til årsagen lød det i en officiel kommentar eksklusivt til e-Pressen:

“Hos Din-Bil.dk kan du finde alle autoværksteder i Danmark. Hvis vi havde præsenteret udvalget af autoværksteder i Danmark for billisterne i en stor liste, så ville det stort set ikke være umuligt at overskue. Efter at spurgt mange forskellige billister, så var det tydeligt, at nøglen til en inddeling lå i geografien. Her blev vi enige om at slå ned på regionerne, og bruge regionerne som inddelingsnøgle. Det har vi fået rigtig god respons på, men vi vil ikke afvise at vi har andre ting på vej, der kommer til at gøre det endnu nemmere at være billist i Danmark med Din-Bil.”

Hos e-Pressen følger vi nært udviklingen af den nye hjemmeside. Et forsøg på at gøre Danmark til et bedre, billigere og nemmere stede at være billist.