Indholdet på denne side kan være sponsoreret indhold

Det danske netmedie dagens.dk er nogle af de bedste til at få deres nyheder til at gå viralt. Her er en oversigt over nogle af deres nyheder, der virkelig har fået folk til tasterne – og til like-knapperne.

Rigtig mange af os er glade for at læse nyheder via nettet, og vi er ikke bange for at trykke på like-knappen, når der er noget, som vi synes godt om. Dagens.dk er et af de nyhedsmedier i Danmark, der er bedst til at nå ud til den brede danske befolkning med deres nyheder via de sociale medier. Det er med til gøre, at der bliver skabt rigtig meget opmærksomhed omkring deres nyheder.

I de seneste dage er den absolut mest populære nyhed fra dagens.dk på Facebook en historie om en mand, der skød mod et bæltedyr, men som endte med selv at blive skudt, fordi bæltedyrets hårde skjold fik kuglen til at rikochettere tilbage mod ham.  Hele 186 likes har nyheden fået indtil videre. Folk har heller ikke været sene til at kommentere på nyheden. Flere tilkendegiver, at de overhovedet ikke har sympati med manden – han kunne jo bare lade være med at skyde bæltedyret.

Forargelse over dagplejer og glæde over bryllup

Den næstmest likede nyhed fra dagens.dk de seneste dage er en historie om en lille pige med et monobryn, som hendes mor mener, at pigens dagplejer har plukket af. Moren har lagt før og efter billeder op på Facebook, hvor det er tydeligt at se, at hårene mellem pigens øjenbryn er blevet plukket.

Den historie er der 138, der har liket – eller måske nærmere disliket. Det vækker nemlig en del vrede, at pigen har fået plukket øjenbrynene. En kvinde skriver blandt andet, at det bestemt ikke er i orden, at pædagogerne blander sig i, hvordan ens børn ser ud – men at hun nok også selv havde gjort noget ved det, hvis hendes datter havde monobryn.

En historie fra dagens.dk, der bliver modtaget langt mere positivt, er historien om, at Københavns Rådhus leder efter par, der gerne vil blive gift på Valentinsdag den 14. februar. Der har rådhuset planer om at gøre noget helt særligt ud af dagen og har derfor blandt andet hyret en guitarist til at komme og spille romantisk musik. 108 har liket historien, og flere har tagget deres venner i kommentarerne og spurgt, om det ikke var noget for dem at blive gift den dag.

Hårfarvning med Nutella og Jim Lyngvilds tatovering

På en solid fjerdeplads med 69 likes i løbet af de seneste dage ligger historien om, at en frisør har farvet en kvindes hår med Nutella. Udover Nutella og kondenseret mælk, der ikke er de mest almindelige ingredienser ved en hårfarvning, foregik det hele på normal vis, og kvinden, der før var lyshåret, fik langt mørkere hår.

Med 66 likes bliver historien om Jim Lyngvilds tatovering bundskraberen i denne top fem over de seneste dages mest likede artikler, selvom det ellers er en spændende nyhed i sig selv. Han har nemlig fået lavet en tatovering, der går fra baghovedet ned over nakken og ned på skulderen. På tatoveringen står der med runer: ”Odin ejer mig. Ham skylder jeg alt.” Det afføder en række kommentarer på Facebook fra folk, der ikke bryder sig som den kontroversielle designer.