At stå i en position, hvor du skal gå i gang med en renovering, men du ikke helt kan få dig selv i gang er ubehagelig.

 

Du står sådan set bare i en venteposition, og du kan ikke tage dig selv sammen. Det kan være, fordi du føler, at det er et alt for stort projekt, og der er mange ting, som I fortsat skal finde ud af, før I er fuldstændig klar til at kaste jer ud i projektet. Det er vigtigt, at du starter projektet ud på en god måde, så det er godt, at du venter til, at du føler dig fuldstændig parat med at komme i gang.

 

Overvej rækkefølgen

Hvis det er et meget stort projekt, bør du netop overveje, hvilken rækkefølge det hele skal tages i. Er det først et tag, der skal ordnes? Eller er det først køkkenet eller noget helt tredje? Det er svært, hvis du ikke selv er så meget inde i det hele, hvad der kan være bedst at blive ordnet først. Men alt dette er noget, som er godt at vide, inden du går i gang. Du kan forsøge at forhøre dig med professionelle, der kan hjælpe dig med evt. at høre mere om muligheden for betontag.

 

Vær klar over udfordringerne

Det er vigtigt, at ingen af jer bliver enormt sure på hinanden eller andre, hvis ting går galt, fordi lige netop med sådan noget renovering, hvor der er mange bolde i luften, kan ting sommetider godt gå galt uden, at det overhovedet var hensigten med noget af det. Det er helt normalt, at der opstår situationer, som ingen af jer kunne have forberedt jer på og heller ikke håndværkerne. Hvis det sker, skal I blot være opmærksomme på det, og I finder altid en løsning.