Få et gratis sikkerhedstjek på din bolig?

Har du nogensinde fået lavet et sikkerhedstjek på din bolig? Hvis nej, er det på tide, at du gør det.
Det er vigtigt at du følger med udviklingen, da sikringsbranchen udvikler sig hele tiden. Dette stiller store krav til de forskellige låsesmede, og der er vi eksperter.
Med hjælp fra os kan du holde indbrudstyvene væk. Jo sværere og længere tid det tager for tyven at komme ind, jo hurtigere opgiver de og går væk igen.

Hvorfor først få lavet et sikkerhedstjek når tyven har været der?

I år må man konstatere at sikkerheden i de fleste hjem er for dårlig. Behovet for at man får en bedre overvågning er i dag stigende og desværre stoler danskere stadig på deres gamle normale låsesystemer. F.eks. er en kædelås og normale hasper ikke nok, for at skabe ordentlig sikkerhed i hjemmet.
Hvad med at få lavet et gratis sikkerhedstjek, inden det er for sent?

Det er desuden et normalt problem, at flere boliger er udstyret med gamle låse, som er slidte og derfor lette at bryde op.​
PB Låse & Sikring anbefaler at udskifte låse og tilbehør hvert tiende år, de får en masse slid. Når du skifter låse og tilbehør får du også et overblik over hvem der har adgang til din bolig. Det kan være svært at holde styr på hvem der har kopier af ens nøgler, og hvor mange der er i omløb.

Kontakt dem hvis du har spørgsmål omkring din boligs sikkerhed, eller at du gerne vil have et gratis sikkerhedstjek.

Tro det eller ej, men indbrudstyvene er i dag eksperter i at komme ind i boliger, men de er heldigvis eksperter i at forhindre det.
Så kontakt dem på 31313515, og de kan være hos dig hurtigst muligt, og forhindre dig i, at det værste vil ske.

Har du brug for en låsesmed, så tjek deres Låsesmed København, Låsesmed Frederiksberg, eller deres andre steder i Storkøbehavn og Nordsjælland.