Skal du deltage i en konference snart? Så er det vigtigt at forberede dig godt, så du får mest muligt ud af arrangementet. En af de ting, du skal overveje, er AV-udstyret, der vil blive brugt under konferencen. Her er nogle tips til, hvordan du kan forberede dig på brugen af AV-udstyr til konferencer.

Kend dine behov

Først og fremmest skal du vide, hvilket AV-udstyr, du har brug for under konferencen. Det afhænger naturligvis af forskellige faktorer, såsom størrelsen på lokalet og antallet af deltagere. Hvis det er en stor konference, skal du måske bruge en projektor, mens mindre arrangementer muligvis kun kræver en mikrofon og højttalere sammen med en skærm.

Det vil også altid være en rigtigt god idé at tjekke, hvilket AV-udstyr, der allerede er til rådighed i konferencelokalet. Nogle steder vil have alt, hvad du har brug for, mens andre kræver, at du selv medbringer dit AV-udstyr. Hvis du skal medbringe dit eget AV-udstyr, skal du sørge for at teste det, inden du tager afsted.

Forbered din præsentation

Når du ved, hvilket AV-udstyr du vil bruge, skal du forberede din præsentation i overensstemmelse hermed. Hvis du bruger en projektor, skal du sørge for, at din præsentation er klar og letlæselig, at skriftstørrelserne spiller sammen med skærmstørrelse mm.

Hvis du bruger en mikrofon, skal du ligeledes teste din lyd for at sikre, at den er klar og høj nok til at nå alle i lokalet. Hvis du planlægger at bruge en video eller lydklip i din præsentation, skal du sørge for, at de fungerer ordentligt på det AV-udstyr, der er til rådighed.

Sørg for backup

Selvom du har forberedt dig så godt som muligt, kan tekniske problemer opstå. Derfor er det altid en god idé at have en backup-plan. Det kan betyde, at du medbringer dit eget AV-udstyr eller opretter en backup-præsentation på en USB-nøgle.