Indholdet på denne side kan være sponsoreret indhold

Hold nu op hvor er det træls at sidde der bag skrivebordet, krumbøjet over den bærbare dagen lang – og den stol du sidder på gør det sikkert ikke meget bedre. For enten ender du med at hænge ind over computeren med benene oppe under stolen eller også sidder du tilbagelænet – især hvis stolen kan vippe – og opdager for sent, at dine arme er alt for korte til, at du kan få en god arbejdsstilling.

Uanset hvordan du sidder og hvor længe, så er der kontant afregning, når du rejser dig. Enten småsover benene eller også har du skide ondt i lænden og ryggen – og er bord og stol ikke helt perfekt indstillet i forhold til hinanden, ender du også med at få godt ondt i skuldrene og nakken.

Jamen, det er jo en ren ynk at være vidensarbejder!

ErgoHuman kommer til undsætning

Men hvad skal du med en gammeldags kontorstol – og ja, hvad skal du i det hele taget med et skrivebord – når du kan købe en ErgoHuman kontorstol – endda i rigtig oksestinkende læder! Kort sagt en rigtig herrestol, der vil begejstre alle lige fra nørder til administrerende direktører.

Den ser ekstremt godt ud og den er virkelig avanceret. For alt på den her stol kan simpelthen indstilles ned til mindste detalje og der er knapper, skrueindstillinger og håndtag alle vegne. Simpelthen enhver nørds våde drøm om en kontorstol.

Kan tilpasses helt præcist

Så du kan tilpasse stolen lige præcis til den måde, du helst vil sidde på og enhver justering kan finpudses med nærmest psykopatisk præcision. Således kan du justere disse indstillinger, så du sidder helt anatomisk korrekt:

  • Siddehøjden, så fødderne lige akkurat støtter på underlaget og blodet kan flyde frit i underbennet
  • Lændestøtte og ryglæn, så du sidder med lår og rygsøjle i en ret vinkel, dog gerne lidt tilbagelænet
  • Sædedybden, så du ikke få lukket for blodtilførslen til underbenet
  • Armlæn, så albuen lige får støtte, uden at du hænger i skulderne eller har dem op om ørerne
  • Nakkestøtten, så den holder hovedet lige over rygsøjlen

Endvidere kan armlænet justeres i bredden og vinkles, hvis du synes, det er mere behageligt. Stolen kan også vægtreguleres efter din vægt – en fordel især hvis du hører til i sværvægtsklassen, men også smart hvis du er en lille, let lort.

Tilbehøret gør forskellen

Men et er at stolen er fed og at den ikke er kedelig at kigge på, noget andet er alt tilbehøret. F.eks. kan du få en fodskammel, der selvfølgelig også kan bruges til at hvile benene på. For stolen kan da vippe og lægges næsten helt ned. Så kan du snuppe dig en morfar eller blive og sove, hvis det blev lige lovligt sent.

Men det stopper ikke med det. Næ nej, du kan få et armlæn, hvor der er plads til at køre med musen og så kan du få en særlig laptop stand til, der helt overflødiggør dit skrivebord – med mindre du har et par monsterstore fladskærme stående, som du slutter den bærbare til.

Så rent faktisk behøver du slet ikke et skrivebord – ErgoHuman er det hele for dig! Nu mangler vi bare, at de også bygger et Fleshlight ind. Hvem har så brug for mere?