Indholdet på denne side kan være sponsoreret indhold

Mange familier har fast tradition for at skulle på skiferie i uge 7 eller 8 – alt efter hvornår ungerne har vinterferie fra skolen. Det er lige om snart, så måske var det på tide at få givet udstyret et tjek – også selv om du lejer ski, når du kommer frem. For skisport handler jo også om den rigtige beklædning og det rigtige udstyr. Det har de fleste jo med hjemmefra.

Køb verdens bedste skitaske – nu i version 3.0!

the-douchebagHører du til en af dem, der har dine ski med hjemmefra, er en ordentlig skitaske et must. Især hvis du tager fly, bus eller tog til skisportsstedet.

Uanset hvordan du kommer frem, skal skiene jo også transporteres rundt nede på skisportsstedet og her er Douchebag den helt ideelle og fremtidssikre løsning. Således kan den både tilpasses i længden og i bredden. Så uanset om du har anskaffet dig verdens længste ski eller har et af de mere brede snowboard, så kan tasken tilpasses, så den kan sluge det.

Udover ski eller board kan den også sluge alt dit skiudstyr. Tasken har praktiske opdelinger til hjelm, briller, skitøj, handsker, smøregrej og alt det andet, der er praktisk at have lige ved hånden ude på løjpen. Det bedste er næsten at på trods af rummeligheden, kan tasken pakkes sammen, så den ikke fylder noget som helst, når du ikke skal bruge den. Køb Douchebag lige her.

En rygsæt er altid praktisk

Lige som med skitasken, kan det være særdeles praktisk at have lidt proviant og det allermest nødvendige grej med i en rygsæk. Her har Douchebag også et bud, nemlig deres The Base, der ligesom Douchebag’s skitaske fås i flere smarte farvekombinationer.

douchebag-the-base-15lSlægtskabet fornægter sig da heller ikke. Tasken kan nemlig kobles på Douchebag, så begge tasker kan fragtes på en gang. Superpraktisk til lastrummet i bussen eller flyet.

Efter skituren kan tasken også sagtens bruges i hverdagen og der er rigelig plads til både at have din bærbare computer (i et særligt antimagnetisk rum) med på arbejde og til det træningstøj, du får brug for, når du lige svinger forbi fitness centeret efter jobbet. Køb Douchebag The Base her.

Glem ikke nogle ordentlige skibriller

oakley-airbrake-jet-black-prizm-sapphire-prizm-roseOrdentlig udsyn er et must, når du suser ned ad løjpen. Der er ikke plads til duggede ruder, hvis du skal kunne spotte livsfarlige kløfter og lumske lommer i sneen. Så det betaler sig at skrue lidt op for investeringen.

 

F.eks. kan du flotte dig med et par Oakley Airbrake Jet Black ski-googles med to forskellige frontvisirer eller linser som de kaldes. En allround linse til almindelig vejrlig på skisportsstederne og så en særlig linse til snefald. Forskellen er helt vanvittig og svarer næsten til at koble et guldfilter på Ampex’en, sådan som der bliver omtalt i Monrad og Rislunds herlige Skidrop-sketch.

Med de her skibriller undgår du i hvert fald at komme hjem med de samme kvæstelser som fyren i sketchen. Køb Oakley Airbrake Jet Black ski-googles her!