Ramwerk.dk har udviklet et online værktøj der giver dig muligheden for at designe dine egne møbler, på den måde er du helt sikker på at dit nye tv bord eller reol passer perfekt til dig og dine behov.

Af finde møbler der passer til den stil du allerede har i din stue kan ofte være en udfordring, og nogle møbeltyper er sværere end andre.

Når du skal vælge en stol, er det du vælger udefra nok hvordan den at sidde i og hvordan den ser ud, det er forholdsvis simpelt men kun 2 ting at ting højde for. Det samme gør sig gældende når du skal vælge en sofa eller et bord, her er der heller ikke så mange ting du skal tage højde for.

Men det bliver straks sværere når du skal vælge en reol. Det der er udfordringen her, er at den skal som regel bruges til både opbevaring og samtidigt også skal bruges til at stille dekorationsgenstande på.

Derfor skal du både tage højde for hvor meget plads du skal bruge til egentlig opbevaring og hvor meget plads du skal bruge til dekorationsgenstande.

Hvis du nogensinde har prøvet at skulle købe en reol har du sikkert prøvet hvordan følelsen af uvished kan begynde at sprede sig i kroppen, når du står nede i reolbutikken og har fundet en pæn reol.

Det er som regel ikke noget problem at se om farven passer, og størrelsen kan man måle sig til. Det er når du skal begynde at forestille dig hvordan dine ting vil passe ind i reolen.

Det kan være meget svært at forestille sig hvordan dine ting vil se ud i en reol når man står i et showroom der er indrettet meget anderledes end det man er vant til fra sin egen stue.

Men det har Ramwerk.dk lavet om på, nu kan du sidde hjemme i din stue og skræddersy en reol der passer perfekt til dine ting. Med Ramwerks online designer og deres unikke modul system kan du sidde foran din computer i ro og mag og designe til du er tilfreds.

Du vil hurtigt finde ud af hvor meget nemmere det er at bestemme hvordan din nye reol skal se ud hvis du sidder i den stue hvor den skal stå og ser på de ting der skal stå i den.

Ramwerk har designet grundmodulerne i den moderne danske design stil der hedder New Nordic, som er en meget enkel stil med rene linjer.

De enkle design og de mange forskellige farver du kan vælge imellem, gør det  nemt at matche med de farver og den stil du har i forvejen.

Når du har designet færdig og er tilfreds, klikker du bare på gem on bestil og systemet vil regne ud hvor meget du skal betale.

Fra du har bestilt, går der som regel ikke mere end 2- 3 dage før du får leveret din nye reol. Alle Ramwerks produkter bliver produceret i Danmark, så du kan være sikker på at alt er blevet lavet på en bæredygtig måde der lever op til de høje standarder vi har herhjemme.