Aldrig har der været så meget legetøj til de helt små. For babylegetøj som både stimulerer og udvikler barnets sanser, motorik og intelligens, har været et hit i mange år – og der kommer stadig flere og flere aktører på markedet. Derfor er det blevet totalt uoverskueligt. For prisen er ikke altid en garanti for kvaliteten. Men heldigvis findes der en babypakke, som leverer de bedste og mest sikre baby- og småbørnsprodukter til døren hver måned!

Som forælder til en nyfødt er dit højeste ønske at give din baby den bedste start på livet. Og de bedste muligheder for at udvikle sig, vokse op og blive til et sundt, raskt og intelligent barn, der hverken har problemer med motorik eller indlæring.

Masser af tillokkende babyprodukter

Derfor har du naturligvis læst alt, hvad du kan om, hvordan du finder det bedste legetøj til dit barn. For netop legetøjet spiller en afgørende rolle helt fra barnet af spædt, hvis du vil aktivere og stimulere både barnets sanser, motorik og intelligens.

Derfor har legetøj til babyer, som gør netop dette, været populært i mange år. Selvfølgelig helst i træ og med naturlige ingredienser i farverne. Så starter barnet ikke sin tilværelse med at blive eksponeret for giftig kemi.

Det behov har legetøjsproducenterne naturligvis gjort alt for at opfylde. Derfor findes der i dag så mange forskellige brands og produkter, som slår på netop disse kvaliteter, at det er blevet totalt umuligt at få overblik over markedet.

Nemt og bekvemt med babypakker

Det har LittleUnBox gjort noget ved i efterhånden et par år med deres babypakker på månedligt abonnement til en fast, lav pris.

De har scannet markedet, og fundet en række gode, solide og kemifrie produkter, som både lever op til kravene om at fremme sanser, motorik og intelligens, og er både sunde og sikre for barnet at lege med.

Tilsvarende har de også udvalgt en række mad- og plejeprodukter, som opfylder de samme kvalitetskrav om gode, sunde og naturlige ingredienser.

Populære babypakker giver bedre priser

Den nemhed, som babypakkerne fra LittleUnBox giver de nybagte småbørnsforældre, har hurtigt gjort dem populære. Derfor har firmaet bag efterhånden nået en størrelse i deres indkøb, som gør det muligt at sammensætte en babypakke med produkter, som normalt er meget dyrere end pakken koster i abonnement.

Samtidig opererer firmaet i en branche, hvor der dels er forholdsvis høje avancer, og hvor prisen ikke nødvendigvis er lig med høj kvalitet. For mange af de dyre, kendte produkter er nødvendigvis ikke meget bedre end produkter fra ukendte brands, der koster væsentlig mindre. Men det er svært at gennemskue for den almindelige forbruger. 

Derfor rummer babypakkerne fra LittleUnBox oftest produkter, som både begejstrer og overrasker såvel barnet som forældrene. 

Samtidig afspejler produkterne i pakken, hvor gammelt barnet er. Det vil sige, at du hele tiden modtager produkter, som passer til barnets udviklingstrin. Det giver en ekstra tryghed for, at du gør det rigtige, som især førstegangsforældrene værdsætter.

Derfor bliver den månedlige babypakke hurtigt ventet med længsel, når først forældrene har modtaget de første par stykker.

Prisen er i øvrigt så lav, at det er den perfekte bedsteforælder-gave til det lille, ny barnebarn. Så uanset om du er forælder eller bedsteforælder, kan du gøre en forskel med LittleUnBox.