Indholdet på denne side kan være sponsoreret indhold

I år skal det ske. Konen, kæresten eller hvad du nu kalder din partner, skal da forkæles gennem hele december måned med en adventskalender – og en eller to ekstra gode pakker, når den store højtid endelig oprinder.

Men når vi mænd er bedst, er der selvfølgelig en bagtanke med det vi gør og hvad er mere naturligt for os, end at give hende noget, der giver os noget igen – på den dumme. Så det skal da være en adventskalender med sexlegetøj.

Vi lægger blødt ud første søndag i advent

Lad os starte i det små. For det behøver jo ikke være for åbenlyst – og så måske alligevel ikke… Så pakken til første søndag i advent må godt være en af de bløde. For eksempel en såkaldt Halterneck monokini fra Baci i gennemsigtigt rødt stof med tilhørende øjenmaske og håndledsmanchetter med lange bindebånd.

Så kan du også se, om hun rent faktisk tænder lige så meget på 50 Shades of Grey i virkeligheden, som hun gjorde på filmen og de bøger, hun altid taler så meget om.

Tilbehør må der til anden søndag i advent

Den rigtige forventningskurve er udformet som et W. Start med noget stort, giv så noget lidt mindre, så noget større, så noget mindre og slut af med det helt store – nå ja – knald juleaften.

Så anden søndag i advent skruer du lidt ned for gassen og giver hende en gaveæske fra Love to Love med Fucking Sexy Surprices. Den indeholder bl.a. de ultimative frække trusser: 3 elastikker! To til lårene og en lidt større til at have rundt om livet. Er der brug for mere?

I pakken er der også et skilt til døren, så der ved, hvad der venter dig, og en bullet-vibrator hun kan varme op med – og en penisring til dig, hvis du har svært ved at styre begejstringen.

Tredje søndag i advent byder på en fjernbetjent klassiker

Tredje søndag i advent skal du skrue op for gassen igen. Du er nu midt i det W, der gerne skal kulminere juleaften. Så her må du godt tage spenderbukserne lidt på, uden at det overgår gaven til selve juleaften.

Et sikkert valg der også kommer dig til gode, er den klassiske udgave af We-Vibe parvibratoren. Det er en klemmeformet vibrator, du kan fjernstyre via en app på din Android eller iOS-telefon. Så kan I varme op, allerede når du kører hjem fra arbejde – eller hun gør. Den er et sikkert hit og selv om den koster en del mindre end den oprindelige We-Vibe, er effekten og kvaliteten klart lige så god.

Fjerde søndag i advent står den på massage

Til fjerde søndag i advent kan du så småt begynde at varme op til den kommende højtid og hvordan gør du det bedre, end med en gang massage. Ikke bare i nakken, men over hele kroppen med hele kroppen. Det kan næsten ikke blive mere intimt end med et Shunga Body Massage Gel Sæt.

Her bruger du hele kroppen til at massere hende med – eller omvendt, men nu er det jo hendes gave – og derfor følger der også et særligt lagen med, så I ikke får hele sengen klistret ind i massageolie.

Efter en grundig behandling er hun klar til den store højtid!

Juleaften skal hun en tur i gyngen

Så oprinder den store dag endelig og skal fantasien, som du lagde op til allerede første søndag i advent, spilles helt ud, så skal hun en tur i gyngen. Så på med den røde halterneck lillemor og hop op i denne spændende bondage sexgynge fra Fetish Fantasy.

Det kan godt være, hun bliver overrasket, men når hun først har været en tur i gyngen med dig, så er vi ikke i tvivl om, at det bliver en succes – for vi har stor tillid til vores læsere. Skulle du ikke have nogen steder, du kan hænge gyngen forsvarligt op, så køb et stativ til den.

Hvis du tør spice det op, så kig forbi på TriplX, og se lidt jule pornofilm på samme tid – det kan både være inspirerende og tirrende!

Glædelig jul!