Indholdet på denne side kan være sponsoreret indhold

En tv-oversigt kan være en god måde at planlægge din aften foran tv’et på. Med en oversigt som tvtvtv.dk kan du nemt finde frem til f.eks. de bedste slankeprogrammer, der kommer den aften. Det kan både være med til at motivere dig til selv at leve sundere – eller bare afskrække dig fra at blive så fed som dem i programmerne.

Hvis du selv kæmper med nogle overflødige kilo, er det meget inspirerende at se andre prøve at tabe sig, der også har problemer med vægten. Der findes et utal af forskellige slankeprogrammer på tv, hvor du kan blive både motiveret og afskrækket, alt efter hvad du bedst kan lide.

Tv-oversigt hjælper dig med at finde programmerne

Hvis du skal planlægge en god aften foran tv’et, hvor du for eksempel får set nogle gode slankeprogrammer, kan det være en fin ide, at du bruger en god tv-guide. Det vil gøre det meget nemmere for dig at finde ud af, hvornår de forskellige programmer kommer, så du kan få set dem, du helst vil se.

Guiden tvtvtv.dk er en meget nem oversigt at bruge. Den viser, hvad der kommer på en lang række forskellige både danske og udenlandske kanaler, så du hurtigt kan få det fulde overblik. Du kan læse mere om guiden her.

Slankeprogrammer kan afskrække

Nogle slankeprogrammer følger personer, der er ekstremt fede. Det er meget forskelligt, hvordan folk reagerer på dem. Nogle bliver afskrækkede af dem og tænker, at de i hvert fald ikke vil ende der. Andre får det godt med sig selv af at se programmerne. Hvis du kæmper med 10-20 kilo for meget på sidebenene, vil det være ingenting i forhold til de superfede mennesker, der ofte vejer både 50 og måske endda 100 kilo for meget.

Det mest kendte program af den type er selvfølgelig ”The Biggest Loser”, hvor en gruppe store mennesker skal kæmpe om, hvem der kan tabe sig mest. Vinderen får en masse penge og æren af, at hele verden har kunnet følge med i hans eller hendes kamp for at blive slank.

Der findes rigtig mange sæsoner af ”The Biggest Loser”. Så du kan derfor både finde nye programmer og genudsendelser på tv. Det bliver meget nemmere, når du har en god tv-guide.

Bliv motiveret til eget vægttab

Nogle slankeprogrammer handler om mere almindelige mennesker og giver nogle slankeråd, der er nemmere at bruge i sin egen hverdag. Det kan for eksempel være et program som ”Lægen flytter ind” på DR1. Her skal lægen hjælpe en person i hvert program til at få et sundere liv. Det er helt almindelige danskere, der ligner alle os andre, og det kan derfor være en hel del nemmere at forholde sig til – også i forhold til de ændringer, de laver i deres livsstil for at tabe sig.

Hvis du gerne vil se mere motiverende slankeprogrammer, kan du også nemt finde dem gennem en tv-guide som tvtvtv.dk. På guiden kan du søge efter et bestemt program eller søge på et bestemt ord, for eksempel ”slank”, ligesom du også bare kan få et overblik over hele sendefladen den dag.