Indholdet på denne side kan være sponsoreret indhold

Mænd og kvinder tænder på helt forskellige ting, mens fyre de er mere visuelle, og tænder på det de kan se – Så tænder piger mere på fantasien, og det de ikke kan se, men det de kan tænke sig til. Det er derfor mange piger i dag stadig godt kan lidt at læse erotiske noveller på nettet. Heldigvis så, er der stadig masser af steder derude hvor man kan læse en god novelle. Desværre er det bare ikke alle steder der er lige overskuelige.

Vi har derfor prøvet at samle en liste med ti steder hvor du kan læse erotiske noveller, uden at blive overdænget med reklamer og andet spam. Eller måske blive mødt af en betalingsmur.

 

Naterotik (http://www.naterotik.dk)

Nok en af de første sider på nettet hvor man kunne læse sexnoveller. Desværre bærer designet præv af det, så det er et ret gammelt design, men indholdet fejler ikke noget.

Antal noveller: 4000+

Overskuelighed: ⭐⭐⭐

Originalitet: ⭐⭐⭐⭐⭐

 

2.

Totalsex (https://totalsex.dk)

Nok den største side med gratis noveller, og de har en god overskuelighed med mange gode forfattere der ligger noveller op. Dog er der en del reklamer på siden, så det skal du kunne se ud over.

Antal noveller: 2000+

Overskuelighed: ⭐⭐⭐⭐

Originalitet: ⭐⭐⭐⭐

 

  1. Lystica (https://lystica.dk)

Nyere side, hvor der er lagt vægt på bruger oplevelsen. Her kan du nemt oprette dig som forfatter, og komme igang med at vise dine egne værker frem.

Antal noveller: 100 +

Overskuelighed: ⭐⭐⭐⭐⭐

Originalitet: ⭐⭐⭐⭐

 

  1. Det lumrehjørne (http://detlumrehjorne.dk/erotiske-noveller/)

Er du til husmorporno, så er Miss Robinson lige noget for dig at læse. Her er det ærlige noveller, helt fra bunden af. Miss Robinson er en kvinde midt i fyrrene, som skriver som E.L. James.

Antal noveller: 10 +

Overskuelighed: ⭐⭐⭐

Originalitet: ⭐⭐⭐⭐⭐

 

  1. Swingerklubben (https://swingerklubben.dk/gratis-erotiske-sexnoveller/)

Denne lille side snyder lidt med navnet, men novellerne fejler ikke noget. Der er noveller i alle genrer, også nogle for dig der har en lille swinger gemt.

Antal noveller: 20 +

Overskuelighed: ⭐⭐⭐⭐

Originalitet: ⭐⭐⭐⭐⭐

 

  1. Sexwritter (http://www.sexwriter.dk/)

 

En side der rummer mere end bare noveller. Her er der forum, egne blogs og meget andet. Masser af sider, dog trænger designet til en opgradering.

Antal noveller: 2000 +

Overskuelighed: ⭐⭐⭐⭐

Originalitet: ⭐⭐⭐⭐⭐

 

  1. Gratissexnoveller (http://gratissexnoveller.dk)

Ud over at rumme en masse frække noveller, så kan du her også hente inspiration til frække sexlege, og du kan høre novellerne blive læst op.

Antal noveller: 1000+

Overskuelighed: ⭐⭐⭐⭐

Originalitet: ⭐⭐⭐⭐⭐

 

  1. Rapport (https://www.rapport.dk/Erotik/de-graa-sider/)

En klassiker – Rapport var dem der opfandt sexnoveller herhjemme mere eller mindre. De Graa Sider har mange år på bagen, men også mange gode noveller.

Antal noveller: 100+

Overskuelighed: ⭐⭐⭐⭐

Originalitet: ⭐⭐⭐⭐

 

9.

Sexnoveller (http://www.sexnoveller.dk)

En af de sidste vi bør nævne er denne side. Selv om den koster penge, så kan du her få læst alle noveller op. Det er der ingen andre sider der tilbyder.

Antal noveller: 4000+

Overskuelighed: ⭐⭐⭐⭐⭐

Originalitet: ⭐⭐⭐⭐⭐