Vi beskæftiger os ofte med IT-nyheder på denne fine nyhedsside igennem mange år, og dagens artikel er ingen undtagelse. Det skal nemlig dreje sig om tekster på internettet, nærmere betegnet inden for emnet søgemaskineoptimering. Et studie offentliggjort på den internationale teknologiblog serpIQ påviser nemlig, at de ekstra lange tekster og artikler hitter i Googles algoritme, dvs. man i praksis kan komme længere op på placeringerne – de redaktionelle – i søgemaskinen, hvis man skriver langt.

Det behøver ikke være på ens egen side, men kan også være på eksterne blogs, der linker ind til hjemmesiden, hvor man sælger et produkt. Når det regner på præsten, drypper det på degnen. Også rent SEO-mæssigt (SEO = search engine optimization), hvorfor fidusen med at skrive lange tekster kan anvendes i flere sammenhænge. SEO-tekster, som det kaldes, kan altså bruges konstruktivt og er ikke blot varm luft, som visse bloggere påstår.

Tekstlængderne kan aflæses i det pågældende billede herunder, så kom ikke og sig, at I ikke får nyttig IT-viden ud af at læse artiklerne på E-pressen.dk 🙂

Så held og lykke med dine SEO tekster og skriv gerne lidt langt – gerne meget, faktisk – hvis du vil have succes med en given hjemmeside – det nytter! Og god fornøjelse derude foran skærmen.

SEO tekster - hvor lange skal de være?