S7 er navnet og vanen tro kommer den i en 5,1” model og en lidt større Samsung S7 Edge med 5,5” skærm. MicroSD-kortet er tilbage, skærmen er bedre og batterilevetiden har fået et løft. Den største ulempe er, at der ikke rigtig er nogle overraskelser!

Alt er bare bedre på den nye Samsung S7, alt har fået et nøk opad og microSD-kortet er tilbage! Så rent faktisk har Samsung også lyttet til kunderne. De ville også have været døve, hvis de ikke havde kunnet høre det. For da de fjernede muligheden for microSD-kort i Samsung S6, fik de godt nok på hattepulden.

Samsung S7 og S7 Edge

Vanen tro kommer S7 i to versioner. S7 med 5,1” skærm med 577 ppi opløsning og den lidt større Galaxy S7 Edge med 5,5 ” skærm og lidt lavere 534 ppi opløsning. Begge er emballeret i et solidt metalkabinet, der er både vand- og smudsafvisende. Ja, faktisk kan du sænke telefonen ned på hele 1,5 metervand i 30 minutter, uden at den tager skade. Selv revnen til SDkortet er vandtæt.

Bortset fra skærmstørrelsen og et lidt anderledes design på bagsiden af den større Edge-model, er telefonerne ens både af udseende og indmad. For i forhold til den gamle S6 Edge har Samsung S7 Edge fået en svagt buet bagside, der passer bedre ind i hånden. Mange har nemlig døjet med at kunne holde monstertelefonen S6 Edge på grund af det flade og meget kantede design. Så igen har Samsung været lydhøre over for klagerne.

Skærm med Always On-funktion

Begge skærme leverer AMOLED quard-HD og i modsætning til tidligere er det nu muligt at slå en særlig Always On-funktion til, så du kan se de vigtigste informationer om f.eks. tid, dato, batteriniveau og antal beskeder og mails, uden at skulle tænde for skærmen. Du skal selv slå det til og ifølge Samsung koster det cirka en procent ekstra strøm i timen.

Så stor en telefon kræver et cover til Samsung Galaxy S7.

3D- og 360-gear

Samtidig med Samsung S7 lancerer Samsung der to nye stykker ekstraudstyr, der også kan bruges sammen med visse ældre Samsung S-modeller. Det drejer sig om et lille BB-8-lignende 360-graders bluetooth-kamera med en for- og en baglinse, så du kan optage 360 graders panoramabilleder ved at den lille kugle kører en halv omgang rundt, mens den bruger begge kameraer til at optage 360 graders-billedet med.

3D-gear er en 3D-hjelm – ligner nærmere et par beskyttelsesbriller af den slags, man bruger på en arbejdsplads – hvor du kan klipse telefonen fast som skærm. Det giver dig en 3D-oplevelse og du kan både se 3D-film og spille 3D-spil via apps på telefonen. Så endelig kan du ligge i sengen og se 3D-film uden at skulle brække nakken for at se på fjernsynet.

En GB mere hukommelse og bedre batterilevetid

De nye Samsung S7-telefoner er bestykket med 4 GB hukommelse – det er en gigabite mere end S6. Processorkraften leveres enten af en SnapDragon 820 eller Samsungs egen Exynos.

Telefonen har fået forbedret batterilevetid med et 3.600 mAh batteri. Så nu burde der være strøm nok til en hel dags normal brug.