Der er fars dag, fødselsdag, jul og så er der også lige alle de andre dage hvor man bare gerne vil forkæle ham med en fin og personlig gave. Men hvordan skal man dog blive ved med at finde på ting man kan give og når han ikke altid at købe det du havde tænkt på, inden dagen hvor gaven skal pakkes op når at komme?

Manden der køber hvad han mangler når han mangler det

Vi kender alle den mand, der slet ikke har fanget at når man nærmer sig en fødselsdag eller lignende, så skal man altså ikke gå ud og købe det man lige står og mangler. De findes i stor stil og det kan være vildt frustrerende at det sker, men det sker altså bare uanset om man så forklarer ham at det må han ikke.

Derfor skal du måske overveje noget, som han ikke bare kan komme til at købe før du når at give ham det. Med en personlig gave til ham vil han på ingen måde have muligheder for at komme dig i forkøbet, for hele humlen med de personlige gaver man giver er, at det ville ingen andre kunne give – heller ikke ham selv.

Det kan selvfølgelig godt tænkes at hvis du finder en t-shirt med en personlig twist til ham, så når han selv at komme ud og købe en t-shirt inden at han får din personlige t-shirt. Men det vil ikke ende ud med at det er en t-shirt der er magen til og så er du faktisk nået i mål på din mission.

Gaver der kan give bagslag for dig selv

Der findes selvfølge også andre muligheder for at komme ham i forkøbet og det er enten at spærre hans betalingskort, hvilket ikke kan anbefales, fordi det også kan give bagslag for dig, men det kan også være at du kan finde noget du forbinder med ham som han bare ikke kan fordrage. Måske han synes at havenisser er skumle – så kan du jo sikre dig en gave han aldrig kunne drømme om at købe selv der.

Det er dog ikke det sjoveste i verden at give gaver, som man allerede på forhånd ved ikke vil være elsket. Derfor er den sikreste vej nok bare at gå med de personlige gaver som du kan finde på wanapix og andre sider online.

Overrask ham med en personlig gave. Foto: Unsplash

Brug monogram fra bryllup eller billeder for at personliggøre din gave til ham

Her kan du finde alle mulige ting og ikke bare t-shirts, hvor du kan få dit personlige billede eller tekst printet eller laserskåret ind. Har i et monogram som mange får lavet i forbindelse med et bryllup, kunne det være en smuk og kærlig gave at give en nøglering eller andet med dette skåret eller printet på en nøglering eller andet.

Du kan selvfølgelig også gå den lidt mere spas vej og få lavet undertøj og strømper med billeder af dig på og joke med at det er fordi han skal have muligheden for at have dig tæt på hele dagen og alle dage. Det er smag og behag og du kender ham bedst og ved derfor også hvad der vil være den bedste gave at vælge.