Indholdet på denne side kan være sponsoreret indhold

Som beboer i et land som Danmark, hvor det regner det meste af tiden, må man bevæbne sig til tænderne med en god paraply. I og med de fleste af os er på farten det meste af tiden i en travl hverdag er det en god idé at investere i en god taskeparaply. En automatisk paraply bliver hurtigt din bedste ledsager at have med, når himlen pludselig åbner sig over dig, og regnvejret sætter ind. En taskeparaply kan være i det meste baggage og selv i den mindste håndtaske, da selve paraplyen trods den funktionsdygtighed kan foldes sammen til et minimum. En taskeparaply er let at transportere rundt med sig på cykel, i bil eller på gåben, da den netop ikke fylder meget. Mange føler, at det er en belastning at skulle have paraply med, men dette er man ude over med en god taskeparaply, fordi den er så nem at gemme væk. Ofte medfølger der er hylster til den automatiske taskeparaply, da den på denne måde kan foldes sammen og komprimeres til et minimum, så den passer i alle tasker. Man kan med fordel vælge en automatisk taskeparaply i en herlig farve, som man gider se på i lang tid, så den er en fest at have med sig i hverdagen.

Taskeparaplyen er med sin automatiske op slåning genial at have med fordi den kan slåes op med et enkelt tryk og ikke kræver to hænder for at åbne. Dog skal du stadig bruge to hænder til at folde den automatiske taskeparaply sammen igen.

 

Hvor meget vand falder der i Danmark?

I Danmark falder der spandevis af vand hvert år, og faktisk faldt der årligt i gennemsnit 712 mm over land fra 1961-1990, hvilket virkelig kræver sin paraply for at komme igennem dagene. Her er den automatiske taskeparaply rigtig god at have med sig dagene igennem. Selvom det faktisk regner mest i det centrale Jylland med over 900 mm, så kan man også sagtens tage sin gode taskeparaply med på ferie. Selvom man har bestilt solskin på sin charterrejse, kan man ikke udelukke risikoen for at der kommer regn, og hvis man er på familieudflugt er det træls at mangle sin taskeparaply. Den fylder ikke meget i baggagen, og er derfor nem at have med på rejse, da taskeparaplyen ikke fylder meget rent vægtmæssigt. Dog regner det i gennemsnit 500 mm over Kattegat og Bornholm, hvorfor de tydeligvis også har behov for en taskeparaply.

Taskeparaplyens størrelse gør også, at den er ideel til børnenes skoletasker. Giv dit barn en flot taskeparaply, med automatisk op slåning med i rygsækken, så dit barn er sikret læ for regnen på vej til skole og på hjemturen.

Paraplyens vandafvisning

Ribben på den automatiske taskeparaply måler 54 centimeter og selve skærmen er lavet af holdbart polyester med DuPont teflon coating. Dette giver en perfekt vandafvisende overflade, så du er tør når det regner. Der er ikke noget værre, end at have købt en ny automatisk taskeparaply, og så finde ud af, at den er lavet af at materiale, der ikke er vandafvisende. Skaftet på den automatiske taskeparaply er fremstillet i aluminium, og ribberne er af glasfiber. Håndtaget er meget behageligt af holde om, da det er et gummi coated håndtag, som gør, at håndtaget ikke så let glider fra dig, hvis det regner meget og det er fortsat behageligt at holde paraplyen, hvis det er en lidt længere regnvejr, eller man skal gå ude længe.

Miniparaplyer er kommet for at blive, da de tiltaler den bevidste dansker, som ikke gider slæbe på unødigt baggage. Det er irriterende at medbringe en kæmpe paraply med sig hele dagen, for at finde ud af, at man slet ikke skal bruge paraplyen alligevel. Her er den lille mini taskeparaply rigtig god, da det ikke gør den store forskel om man havde den med, fordi den netop fylder så lidt, at den bare kan ligge i tasken, hvis man ikke skal bruge den. Køb en lille taskeparaply hvis du som mange andre danskere også er træt af, at bære rundt på store klodsede paraplyer, og hellere vil have en smart og handy mini paraply som kan bruges i alle anledninger. KingBo’s paraplyer kan modstå det danske vejr og er derfor genial til regnvejret i Danmark.