Denne artikel er betalt og lavet i samarbejde med de nævnte hjemmesider i artiklen.

2018 venter lige om hjørnet, og i den forbindelse er du måske allerede så småt i gang med forberedelserne til nytårsaften. Aftenen, hvor vi fejrer, at endnu et år er gået – både på godt og ondt – og hvor vi samtidig ser frem til at tage hul på et nyt og forhåbentlig spændende år. Denne sidste aften året er ofte en dag som vi fejrer med vores nærmeste familie eller venner, og selvom det er en festlig aften, så kan forberedelserne dertil nogle gange være knap så festlige. Det er nok også derfor, at nytårsaften typisk er en begivenhed, der går på tur, så det ikke altid er de samme, der står med ”tjansen”. Hvis det er din tur i år, kan du læse med her og få inspiration til, hvordan du kan gøre nytårsaften til årets fest.

Hvis du vil være sikker på at slutte nytåret af med et brag, skal du huske fyrværkeriet. Fyrværkeriet markerer, at vi skyder det nye år i gang, og der findes vel hellere ikke noget flottere end en farvestrålende himmel på sådan en festlig aften. Fyrværkeri findes i et stort udvalg, hvor du blandt andet kan forelske dig i alt fra batterier og raketter til bomberør og andre typer af nytårskrudt. Uanset om du ikke har så megen erfaring med fyrværkeri, eller du ser dig selv som den helt store krudtkonge, skal du naturligvis huske alle de sikkerhedsmæssige foranstaltninger. Husk eksempelvis, at du skal købe dit fyrværkeri af en autoriseret forhandler, og at du aldrig må holde krudtet i hånden.  Se et stort udvalg af fyrværkeri, og find også alt det nødvendige sikkerhedsudstyr som tændpinde, beskyttelsesbriller og høreværn.

God mad til den gode fest

Når du har styr på fyrværkeriet, er det tid til at koncentrere sig om de andre ting, der kan gøre nytårsaften til en mindeværdig aften. Her kommer det nok ikke som nogen stor overraskelse, at maden spiller en afgørende rolle, og ofte er menuen da også noget, de fleste planlægger i rigtig god tid. Måske har du allerede gjort dig store ambitioner om, at du selvfølgelig skal stå klar med en 5-retters, og at du naturligvis selv skal bage brødet, lave isen, panere fisken, koge, stege, skære og riste. Hvis du allerede er blevet træt på forhånd, er det i virkeligheden ikke så mærkeligt, at sådan et typisk nytårsscenarie kan tage pusten fra selv den største hausfrau.

Man siger, at ”less is more”, og sådan er det også, når det kommer til nytårsaften. Nytårsaften behøver nemlig ikke være en trættende affære, og du kan blandt andet gøre det nemmere for dig selv med take-away. Glem alt om baconfyldte burgere og frituretrætte pomfritter. Med takeaway får du det vel nok mest omfattende menukort fra nogle af de mest anerkendte restauranter, og derfor finder du med stor sandsynlighed også en velsmagende menu, der passer til netop din fest. Sushi et blandt andet både spændende og differentieret valg, hvor der udelukkende er brugt råvarer af absolut højeste kvalitet. Du kan eksempelvis bestille fra Sticks’n’Sushi ved at klikke her, og så kan du selvfølgelig altid få takeaway leveret og serveret direkte ved din hoveddør. Godt nytår!

Vil du selv stå for at lave fisken til nytår – så tag et kig her på fiskeopskrift.dk