Indholdet på denne side kan være sponsoreret indhold

 

KBH.dk leverer nyheder om hovedstaden hver dag og guider til de mest interessante events i byen.

 

Det kan virkelig engagere et lokalområde, når det pludselig kommer på tale, at gamle bygninger skal rives ned og nye skal opføres i stedet. Københavnerne elsker deres by og har en mening om, hvad der bør og ikke bør ske med den.

 

Da Københavns Borgerrepræsentation for nylig vedtog at rive Slagtergårdene ned på Vesterbro en spytklat fra forfatterinden Tove Ditlevsens barndomsgade for i stedet at opføre moderne luksuslejligheder, vakte det harme og foragt blandt beboere i området.

 

Og det er netop den slags nære historier, som KBH beskæftiger sig med og sigter efter at gå i dybden med hver dag. Københavnerne mangler et medie, hvor de kan finde nyheder om lige præcis deres bydel og nærområde og samtidig bidrage til debatten og gøre en forskel, og det får de nu på KBH.dk, som har leveret væsentlige og interessante nyheder om København siden november 2017.

Det skriver KBH om:

KBH har blandt andet skrevet om et lyskryds på Amagerbrogade lige ved Sundbyvester Plads, hvor der gennem årene er sket flere voldsomme ulykker. Efter at nyhedsmediet gik ind i sagen, besluttede kommunen at ændre på lysreguleringen for at nedbringe antallet af uheld.

 

Det nye københavnermedie har desuden haft succes med at skrive om, at de to historiske værtshuse Hviids Vinstue og Skindbuksen fra 1700-tallet i Lille Kongensgade Indre By bliver reddet, at borgere på Nørrebro og Nordvest er gået sammen for at få gjort noget ved forholdene på Nørrebro Station, at priserne på lejligheder er steget mest i Vanløse i år, og at overborgmester Frank Jensen vil bygge en helt ny bydel i København, som får navnet Lille Vesterbro.

 

Københavner-mediet har altså som ambition at levere vedkommende historier, som skaber debat og forandring i hovedstaden med udgangspunkt i borgernes nære problemer og hverdag i byen. Det betyder, at sitet hver dag skriver om byplanlægning, sygehuse, løbeklubber, sociale tiltag, byhistorie, boligpriser, politiske tvister og trafikale udfordringer.

 

Derudover bringer mediet også nyheder om de mest interessante nye spisesteder og cafeer i byen. København har de senere år markeret sig internationalt og placeret sig helt i toppen, når det gælder mad og drikke, og med utallige nye restauranter og hyggelige lommer i byen, der popper op hver måned, er der brug for et opdateret overblik på nettet.

 

Det får borgere og besøgende på KBH.dk.

De fleste vil nemlig gerne vide, hvor de kan finde den bedste burger, de sprødeste fritter, den friskeste sushi, de lækreste cocktails og de sjoveste begivenheder i weekenden. Der er masser at vælge imellem, men kun på KBH er de absolut mest interessante spisesteder, barer og events samlet på et sted.