Latin Festival 2014 i København d. 15 november i Støberiet Blågårds Plads 5

Koncerter , danse shows og workshops

Salsa, Salsaton, Bachata, Reggaeton og Dancehall

Gilito y sus amigos og Movimento Latino

Info på både dansk, engelsk og spansk www.latinfestival.dk

Latin Festival 2014 i København

Latin Festival 2014 i København

Om dagen bliver der afholdt Salsa og Reggaeton workshops mellem kl. 14-17 i Støberiet. Tilmelding er nødvendig, alle workshops ligger herinde: www.elstudio.nemtilmeld.dk, her finder man også alle danseskolens uge hold og kurser.

Program for Latin Festival 2014 i København

Døre åbner kl. 21:00

1Sal DJ Master Silot, Arceo og Demis spiller Salsa og Bachata 21:00-03:30

1 Sal Walk in Salsa undervisning for alle 21:30:22:00

2 Sal Danse shows med elever og underviser fra ElStudio.dk (Burlesque, Jazz og Salsa ) 22:00-22:15

2 Sal Concerts med Gilito y sus y amigos Clave (Salsa) 22:15-24:00

2 Sal Danse shows med elever og underviser fra ElStudio.dk (Reggaeton, Twerk og Dancehall) 24:00-24:30

2 Sal koncert med Movimento Latino (Reggaeton) 24:30-01:30

2 sal Twerk, Dancehall, Reggeton og booyt shake konkurrence fra kl. 01:30-02:00

2 Sal DJ Master Silot, Arceo og Demis spiller en masse Reggaeton and Dancehall 01:30-03:00

Entre 100 kr. som betales i døren kontant, eller køb din billet i forvejen på www.elstudio.nemtilmeld.dk

Prisen er ikke inkl. garderobe

Sted: (Støberiet) Blågårds Plads 5, 2200 København N

Beskrivelse af Latin Festival 2014 i København

Det er 12 gang vi holder festival, Stine Ortvad som er initiativtager og projektleder har i mange år arbejdet med Latinamerikansk dans og musik. Hun er stifter og initiativtager af Cuban Culture Club som hun har ledet i 15 ar. Hendes baggrund er en stor kærlighed for denne kultur og efter at have studeret dans 4 år i Cuba, fik hun lyst til at udbrede kendskabet herhjemme til denne fantastiske verden fyldt med rytme og livsglæde. Hun er i dag leder af danseskolen Elstudio.dk, der er tilknyttet til Cuban Culture Club. Læs mere på www.cubakultur.dk. I år er der to fantastiske grupper på programmet Gilito y sus amigos som spiller svedig cubansk Salsa og Movimento Latino der lever den vaske ægte latino Reggaeton. Der vil være masser af danseshows og lækker musik i pauserne ved vores DJs.S tøberiet har byens billigste bar hvor der liver serveret mojitos helle aften og natten

Om Latin Festival 2014 i København

Den latinamerikanske danse- og musikkultur har i de sidste 15 år bredt, sig som en varm brise over hele Danmark. Der danses salsa, reggaeton, twerk, zumba, samba, og tango i alle afskygninger, selv i den mindste flække i provinsen. Behovet for mere information om denne eksotiske kultur er stadigt voksende. Dette har Cuban Culture Club under ledelse af projektleder Stine Ortvad taget ansvar for, og derfor er det nu 12 gang, der bliver afholdt Latin Festival. Baggrunden for denne festival, er et ønske om at fremme den mellemfolkelige forståelse og integration samt give herboende med anden etnisk baggrund og kunstnere af forskellig nationalitet mulighed for at lade sig inspirere af hinandens kunst. Formålet med festivalen er også at inspirere alle besøgende til at lade sig påvirke af den rytmiske energi og kraft, der ligger i den latinamerikanske musik og dans, og samtidig opfordre alle herboende latinos til at tage større del i deres egen kultur og dyrke deres musik og dans til gavn for hele det danske samfund, så vi i hverdagen kan lade os inspirere af hinanden. København har behov for en begivenhed, som kan give et ægte og virkelighedsnært billede af den latinamerikanske kultur. Der er brug for en festival som kan informere og berøre unge og gamle og dermed skabe større interkulturel forståelse. Derfor ser vi frem til at åbne dørene i oktober, hvor der endnu en gang bliver rig mulighed for at mærke verden gennem musikken og dansen.

La fiesta comienza