Er du kræsen, når det kommer til sengevalg, og kan du heller ikke nøjes med en og samme liggeposition? Så bør du helt klart overveje en elevationsseng, næste gang du skal ud og investere i en ny seng. Med en elevationsseng får du nemlig frihed til at eksperimentere med forskellige ligge- og siddepositioner alt efter dit humør og dine behov i hverdagen.

Fælles for alle elevationssenge, er, at de fås i et væld af forskellige design, størrelser og materialer. Du kan derfor være helt sikker på, at din drømmeseng er derude et sted.

Unikke fordele ved en elevationsseng

En elevationsseng byder på et væld af fordele, der kan gøre din nattesøvn endnu mere komfortabel end det, du er vant til:

  • Stor fleksibilitet – med en justerbar og fjernbetjent seng får du en stor grad af fleksibilitet, når du skal finde den helt perfekte ligge- eller siddeposition.
  • God støtte – er du ramt af gigt, rygsmerter, hævede ben eller andre lidelser, kan en elevationsseng give lindring og støtte, der er afgørende for en god nattesøvn.
  • Bred vifte af muligheder – sidst men ikke mindst kan en elevationsseng også benyttes, hvis du ønsker at se tv, spise morgenmad eller læse en god bog i din seng.

Gode fif til valg af den helt rigtige seng

Når du skal ud og kigge efter den helt perfekte elevationsseng, er der flere parametre, der er værd at være opmærksom på:

  • Størrelse – vælg imellem både enkelt- og dobbeltsenge, ligesom du også kan vælge imellem forskellige længder. Standard er 200 cm., men måler du over 190 cm anbefales det, at du kigger efter en seng med en længde på 210 cm.
  • Madras – sengene fås med både en enkelt eller en todelt madras, så du og din partner kan opnå den størst mulige fleksibilitet hver især.