Vil du have nogle fine ting, der kan være med til at gøre dit hjem mere hyggeligt, men som samtidig ikke koster en formue, er det værd for dig at se nærmere på mærket Ib Laursen. De har et stort udvalg af brugskunst, tallerkener, kopper og glas at vælge imellem. Den lave pris gør, at du nemt kan erstatte det, hvis noget går i stykker.

Er det med indretning af hjemmet ikke lige noget for dig? Så kan det være rart for dig, at du finder nogle ting, som, du ved, er god kvalitet, og som du nemt vil kunne få fat på, hvis de går i stykker. Derudover gør det jo heller ikke noget, hvis de ikke koster en bondegård.

Leder du efter nye kopper, tallerkener eller smarte opbevaringsløsninger til hjemmet, er det værd for dig at se nærmere på mærket Ib Laursen. De laver brugskunst og service i en rigtig god kvalitet og til en billig pris. Det er med til at gøre, at du kan få nogle virkelig gode ting, der ser flotte ud i dit hjem.

Samtidig er det nemt og billigt at erstatte dem, hvis de går i stykker. Du kan bestille dem via nettet, så du hurtigt har det antal kopper eller tallerkener, som du skal bruge. Se mere her.

Gode opbevaringsløsninger i køkkenet

Hører du til typen, der ikke gider at bruge for meget tid ude i køkkenet, er det en god ide for dig, at du sørger for at have nogle smarte opbevaringsløsninger. De gør det nemt for dig at rydde op i køkkenet og gør også, at du nemt kan se, hvad du har i køkkenet. Hvis du hurtigt skal bikse noget mad sammen, er det vigtigt, at du har et godt overblik.

Hos Ib Laursen laver de praktiske opbevaringsglas, hvor du nemt kan se, hvad der er i. Lige meget om det er mel til et brød eller havregryn til frikadellerne, som du skal have fat i, kan du hurtigt gribe fat i den rigtige dåse på hylden og få det målt op. Det er med til at gøre, at du ikke behøver at bruge mere tid i køkkenet end højst nødvendigt.

Vinglas til næsten ingen penge

For nogen er det vigtigt, at de har de helt rigtige vinglas fra det helt rigtige mærke og i det helt rigtige design. Det vil de gerne betale mange penge for. Hvis du ikke har det sådan, kan du i stedet købe nogle billige vinglas fra Ib Laursen.

Det betyder ikke, at de ikke er pæne at se på, for det er de faktisk. Det er både rødvins-, hvidvins- og champagneglas, der lavet i et enkelt design med fokus på funktionalitet, der passer ind i mange typer af hjem. Dine gæster vil helt sikkert synes, at du har dækket et fint bord, når du har sat dem på. Og vinen smager jo ens lige meget hvilke glas, I drikker den af.