Ejendomsservice står typisk for vedligeholdelse af ejendomme. Typisk er det bestyrelsen eller ejendommens ejer der er ansvarlige, for at de nødvendige opgaver, til at vedligeholde ejendommen bliver udført. Disse opgaver skal udføres regelmæssigt for at sikre at ejendommens fælles arealer bliver vedligeholdt og at alt virker optimalt. Der kan være forskellige opgaver der skal udføres dagligt, ugentligt, månedligt eller kun en gang om året.

 

Vicevært

Viceværts service er en del af de forskellige opgaver som en Ejendomsservice tilbyder i dag. Her er det rigtig vigtigt med en god og erfaren vicevært da der er mange opgaver der skal udføres. Viceværten er dog ikke en VVS’er eller elektriker, hvilket betyder, at når man skal finde en god ejendomsservice, er det vigtigt at de har lavet aftaler med gode håndværkere. Samtidig vil en vicevært nødvendigvis ikke altid tage sig af opgaver såsom rengøring. Her tilbyder ens ejensomsservice at få udført andre opgaver ved siden af en vicevært. Dette bliver gjort af eksterne firmaer og er en vigtig del af vedligeholdelsen af ejendommen.

Viceværtens opgaver

Nogle af viceværtens opgaver er b.la. daglig telefontid for beboerne, småreparationer, vedligeholdelse af både indendørs og udendørs arealer, flyttesyn, tilsyn med skrald og contianere, almen tilsyn og meget mere. Der er dog forskel på at være vicevært, gårdmand eller bare få udført enkelte opgaver i ejendommen.

Gårdmandens opgaver

En gårdmands opgaver er ikke præcis som en viceværts opgaver. En gårdmand tager sig eksempelvis af græsslåning, beskæring af buske og træer og meget mere. Så er du ikke i tvivl om at de grønne arealer i din ejendom ser flot og vedligeholdt ud.

Andre opgaver

Andre opgaver såsom trappevask og vinduepudsning, bliver som nævnt, ikke altid ordnet af viceværten. Derfor tilbyder ejensomsservice rengøring via eksterne firmaer også. Du skal være sikker på at det udstyr som bliver brugt er effektivt for at få en ren trappe. Hos Glad Ejendomsservice bruges der støvsugere i stedet for kost så alt er helt rent. Derudover bruger de flodmoppe med rent vand i skaftet så der hele tiden bliver vasket med rent vand.

Derfor skal du vælge ejendomsservice

Med alle de vedligeholdelses opgaver som findes, kan det blive for uoverskueligt, især hvis man kræver at beboerne, eller du som ejer, skal tage sig af opgaver såsom trappevask. Derfor er det vigtigt med en  god ejendomsservice, så hverdagen bliver lettere for beboerne og dig selv. Men samtidig er det også vigtigt at vælge en god ejendomsservice som er kvalitets orienterede og stabile. Dette gør alles hverdag nemmere og så er man sikker på at opgaverne bliver udført ordentligt.

Hvad har du brug for

Da der er mange muligheder indenfor ejendomsservice, kan det noglegange være svært at gennemskue hvem man skal vælge og om det bliver for dyrt. Her er det derfor vigtigt at vælge en ejendomsservice der laver en skræddersyet pakke specielt til dig, så du kan få den bedst mulige kvalitet til den bedst mulige pris. Her kan du udfylde en kontaktformular til at få den bedste pris.