Indholdet på denne side kan være sponsoreret indhold

Nettet kan bruges til mange andre ting end bare chat og sociale medier. Informationssøgning klart nok – men hvad med noget så praktisk som at finde selskabslokaler? Jep, det findes der også mange gode råd for. Så skal I afholde en foreningsjulefrokost eller en privat fest, uanset om det er et studentergilde, en konfirmation eller måske et bryllup, handler det om at finde en interessant udbyder, før man tager ud og kigger nærmere på stedet.

Mange firmaer har måske en tom kantine, der udlejes, eller boligforeninger tjener småpenge ved at stille kælderetagen eller tagrummet til rådighed for andre, der ønsker et selskabslokale uden at lægge en formue og hyre serveringspersonale.

Et eksempel er Vintur.dk i Roskilde, et relativt nyt firma som arrangerer vinrejser og vinsmagninger med madoplevelser. Når det nyindrettede lager med vinmøbler og korkpropvæg ikke bruges til en smaging, bliver det nemlig lejet ud i aftenstuder og weekender som et lidt anderledes selskabslokale i Roskilde med køkken og wc til. Klik i linket og se eksempler på lokalernes anvendelighed.

Et godt tip – loger tilbyder selskabslokaler

Der findes også ordner og loger, der udlejer selskabslokaler – f.eks. Serapionsordenen på Frederiksberg – men de er ikke så hightech, arbejder mere i lukkede cirkler og er derfor ofte svære at finde frem til via nettet, selvom lokalerne kan være relevante for jer at bruge.

Ved hjælp af portalen Selskabslokaler.dk er det dog muligt at danne sig et ok overblik over mulighederne i ens region eller måske mere lokalt, hvis man bor i en større by. Der er efterhånden et stort udvalg på siden og noget til ethvert behov om man er privat eller måske forretningskunde.

Derudover findes der ikke så mange konkurrenter på markedet tilsyneladende, så for at få et overblik, hvis førstnævnte side ikke hjælper, kræves “googling” på f.eks. bynavnet og så ordet selskabslokaler. De Gule Sider og Google Maps giver typisk ikke så interessante eller særlig grundige matches.

Alene i Roskilde er der 17 steder ifølge Selskabslokaler.dk, så man kan altid finde, hvad man søger, det drejer sig bare om at lede grundigt nok, da markedet i Danmark ikke er så kommercialiseret endnu på området.