Skal du i gang med dit næste strikkeprojekt, og savner du det helt perfekte materiale at arbejde med, så behøver du ikke at lede længere – i hvert fald ikke hvis du er på udkig efter kvalitet. Det er nemlig lige præcis det, du får, når du vælger at arbejde med Sandnes garn.

Norske traditioner giver høj kvalitet

Dette er altså i høj grad et mærke, du skal holde øje med, hvis du gerne vil have nogle af de lækreste resultater, du kunne forestille dig. Med dette norske mærke er det nemlig især kvaliteten, der er i højsædet.

Især når du skal I gang med at strikke noget af uld, så skal du lede længe efter produkter, der har fået den samme nøjsomme og kærlige behandling som her. Man har nemlig fulgt de norske traditioner om at lade fårene gå på fjeldet, indtil de er klar til at blive klippet. Det betyder også, at der altså ikke er noget, der er gået stærkt. Derimod har man passet ordentligt på dyrene og derved fået nogle af de bedst mulige produkter.

Uanset hvad du ønsker at lave, så find dine favoritter fra Sandnes garn, så du er sikker på at få de bedst mulige resultater.

Kan også bruges til andet

Du kan selvfølgelig også bruge dette lækre mærke til andet end bare strik.

Hvis du for eksempel filter, vil det være oplagt for dig at bruge nogle af de lækre uldblandinger, der findes, til dine projekter. Så vil du nemlig kunne opnå nogle af de samme skønne resultater, som er muligt at opnå med strik. Du skal bare holde øje med, hvilke produkter der egner sig til filtning.

Det er derudover naturligvis også muligt at bruge dette lækre norske mærke til dine hækleprojekter. Her vil du jo i høj grad kunne bruge de samme produkter, som hvis du strikkede.