Er du færdiguddannet finansøkonom, så har du sikkert allerede stillet dig selv spørgsmålet om, hvorvidt din nuværende løn ligger over eller under gennemsnittet inden for dit fag. En finansøkonom løn varierer nemlig efter flere parametre som fx alder og erfaring inden for branchen.

Ønsker du derfor at møde knivskarp og velforberedt op til forhandling af din finansøkonom løn – og ønsker du desuden at få mere viden om dine rettigheder på arbejdsmarkedet, kan du blive medlem af et fagforbund allerede i dag og få masser af fordele.

Bliv klogere på dine rettigheder inden for faget

Der kan være mange gode fordele ved at blive medlem af et fagforbund. Som nyuddannet kan det nemlig hurtigt blive uoverskueligt at finde hoved og hale i lovgivning og rettigheder ved både ansættelse, fyring m.m., og omvendt kan du måske efter flere år på arbejdsmarkedet have svært ved at holde dig opdateret på de nye rettigheder, der løbende kommer til. Derfor kan det være givtigt at have en fagperson ved hånden, som kan hjælpe dig, hvis du en dag skulle komme i knibe på arbejdspladsen – eller have brug for en hjælpende hånd til din lønforhandling.

Få gode fif og råd forud for din lønforhandling

Det kan nemlig være en god investering at række ud efter hjælp forud for din næste lønforhandling – og det er uanset, om det er din første i rækken. Et fagforbund kan nemlig hjælpe dig med:

  • At gøre dig klogere på, hvilken løn du har ret til i din nuværende ansættelse
  • At give dig juridisk hjælp forud for din kontraktunderskrivning
  • At hjælpe dig med gode fif til at booste dit CV og din ansøgning
  • At gennemgå den gældende overenskomst inden for dit arbejdsfelt, så du er sikker på ikke at blive taget ved næsen

Kontakt dit nærmeste fagforbund og meld dig ind allerede i dag.