Hvilket batteri skal du bruge på farten? Måske har du behov for et nyt batteri til dit elløbehjul, efter det gamle ikke kan holde på strømmen mere, eller måske skal du bruge batterier til din scooter? Du kan nemt finde det batteri, du skal bruge, inde hos større batteriforretninger. For du skal bare vide, hvor at du skal søge. Find dine batterier her, nærmest uanset hvad du måtte lede efter batterier til.

 

Skel til kapacitet og effekt før køb

Nu behøver du ikke stille dig tilfreds med et batteri, bare fordi det passer til den maskine, du vil lade op. Ser vi på batterier til elløbehjul igen, er der altså flere slags at vælge fra. Kapaciteten varierer på tværs af batterier til elløbehjul, hvor nogle blot byder på en beskeden kapacitet på 9 Ah eller under, mens andre giver dig 12 Ah eller over. Og effekten skifter også meget på tværs af batterimodeller.

 

Vælg det rette kørestolsbatteri

Sidder du i kørestol, er det ikke ligegyldigt, om du har et godt batteri eller ej. Du har nok før prøvet at være strandet og hjælpeløs, fordi stolen gik i stå. Sådan en situation skal du ikke acceptere at ende i mere, og for at forhindre dem i at opstå, kan du vælge dine batterier ud fra kriterier som: Er de vedligeholdelsesfrie? Hvor høj er temperaturområdet og effekttætheden? Og hvad er levetiden?

 

Nyt batteri – eller ny maskine?

Visse batterier kan være så dyre, at du skal veje det at købe nyt batteri op mod at købe en helt ny maskine. Valget kan fx blive aktuelt ved elløbehjul, når batteriet er dødt, og du tænker, du lige så godt kan betale lidt ekstra og så få et spritnyt elløbehjul i stedet for blot et nyt batteri til maskinen.

Det må du om, men du sparer ved det simple batterikøb.