Indholdet på denne side kan være sponsoreret indhold

Den hedder Withings Wi-Fi Badevægt og kan udover at veje dig, også måle et utal af andre kropslige parametre lige fra din hjerterytme, din søvn, din fedtprocent og dit BMI – og tilmed vurdere luftkvaliteten i soveværelset, hvor du sover. Så nu kan du ikke en gang smålumre i søvne, uden at det går ud over måleresultaterne.

Følg dine resultater med en gratis app

Vægten er udstyret med både trådløst netværk og bluetooth og helt i tidens ånd kan du hente en gratis app til din favorit-iOS eller Android tablet eller telefon. Den fungerer som logbog og kan præsentere udviklingen af vægt, puls og de mange andre ting, vægten holder styr på ved hjælp af tåkrummende tydelige grafer.

I app’en kan du også sætte nogle mål, du så kan ærgre dig over, at du ikke når – eller fejre, hvis du hører til de heldige få, der rent faktisk opnår de mål, du har sat dig. Tricket her er, at du får nogle mål af forholde dig til og selv om du måske ikke opnår dem, så får de dig alligevel til at tænke over, hvad du propper i munden.

I alt kan badevægten styre 8 forskellige brugere, så selv en storfamilie kan klare sig med en enkelt vægt. Det kræver naturligvis, at hver enkelt bruger fører sin egen logbog på deres telefon eller tablet.

Red nattesøvnen med badevægten

God og rigelig søvn hører til en af de mange vigtige parametre for vores velbefindende. Men for at denne snedige badevægt kan hjælpe dig med at få de bedste betingelser for at få din skønhedssøvn, er du nødt til at flytte ”badevægten” fra sin vanlige plads i badeværelset og ind i soveværelset.

Her kan den måle på luftkvaliteten, temperaturen og mængden af CO2 og kan både give besked om, hvornår der trænger til at blive luftet ud og om der skal skrues op eller ned på temperaturen. Så har du søvnproblemer, kan badevægten her nemt blive det værktøj, der giver dig den gode nattesøvn tilbage.

Et skridt er nok

Men bortset fra målingen af luftkvaliteten, klares alle målinger på en gang, bare ved at du stiger op på vægten – ganske som du plejer. Et skridt er nok!

Så snart du træder op på vægten, begynder den at analysere dig og snart kan du aflæse din nuværende vægt, puls og mængden af kropsfedt på displayet. Samtidig overføres disse informationer og andre oplysninger til app’en på din smartphone og tablet. Så lige så snart du træder ned igen, kan du se den fulde analyse af din krop, samt gennemse tallenes udvikling i forhold til dine seneste ture på vægten.

Vægten måler alt med en nådesløs præcision på 100 gram og selv om du vejer over 150 kg, der er vægtgrænsen på de fleste andre badevægte, så er det ingen undskyldning for ikke at tage skridtet op på Withings Wi-Fi Badevægt. Den klarer helt op til 180 kg!

Troede aldrig det skulle blive sjovt at gå på vægten

Med denne vægt i huset er det faktisk blevet sjovt at gå på vægten. Det havde jeg ellers forsvoret ville ske for mig, med mindre jeg en dag blev anorektiker. Men denne vægt er lige så meget en gadget som den er en badevægt – og det er jo noget, vi mænd holder af!

Køb din Withings Wi-Fi Badevægt lige her.