Selvom det kan være fristende at springe hurtigt ud i brugen af cannabis olie, så skal man selvfølgelig lige være opmærksom på nogle ting først. Denne artikel kigger blandt andet på, hvornår det er fornuftigt at bruge olien.

Det er blevet mere almindeligt at bruge cannabisolie som medicin. Egentlig er det ikke specielt nyt, at cannabis kan virke lindrende, men mange steder har det bare ikke været ret accepteret. Meget tyder nu på, at det er ved at blive lavet en smule om, og derfor får du her en artikel om netop den medicinske cannabis.

Før du overvejer at bruge olien, skal du være opmærksom på en række ting. Der er tale om medicinske produkter, som selvfølgelig kan være stærke og kraftigt virkende. Når det er sagt, betyder det langt fra, at man bare skal holde sig fra dem – man skal bare kende deres virkning.

Det er naturligvis også ret vigtigt at undersøge, om man eventuelt ikke kan tåle olien. I så fald kan det give en ret kraftig reaktion, som med alle andre ting, man ikke kan tåle eller er allergisk over for. Gør derfor dit forarbejde en smule, så du har en forståelse af, hvad produkterne egentlig består af.

Kan bruges mod fysisk smerte

Cannabisolie bruges meget ofte til at lindre fysiske smerter. Egentlig har det lidt to effekter, for i sig selv kan det være med til at lindre smerten, så man ganske enkelt mærker den en tand mindre. Det er selvfølgelig en meget positiv virkning, hvis man går og har meget ondt et sted i kroppen.

Det kan også virke som et led til at komme tilbage på sporet igen. Hvis man tager olien, kan kroppen formentlig bedre slappe af. Det betyder, at den begynder at fungere mere normalt igen, hvilket ofte også vil ende ud i, at smerterne måske aftager noget mere. Det er ikke altid løsningen, men der er bestemt en række tilfælde, hvor det er det helt rigtige valg.

Mental sundhed

Faktisk bruges cannabisolie også mod mentale lidelser for at styrke den såkaldte mentale sundhed. Det kan være i mange forskellige tilfælde, hvor man er kommet lidt på afveje, og hvor man på den ene eller anden måde altså har brug for noget hjælp for at komme tilbage på sporet.

Olien fungerer her afstressende, og det er sommetider nærmest nok i sig selv. Typisk vil sådan en behandling dog foregå sammen med andre tiltag. Har man eksempelvis stress, er det selvfølgelig ikke nok med nogle dråber eller kapsler, hvorefter man ufortrødent fortsætter i samme stil.