Indholdet på denne side kan være sponsoreret indhold

Vinteren i Danmark er godt nok kold, klam, våd og mørk, men det betyder ikke, at du bare skal hejse det vide flag og gå i hi indtil næste sommer. Der er masser af ting, du kan bekæmpe mørket med. For det bedste forsvar er jo som bekendt et godt angreb, og skal vinterdepressionen bekæmpes, så skal du bare ud og nyde alle de fede ting, som det er muligt at gøre om vinteren. Kan du ikke lige komme på nogen, så læs med her.

 

Hold en fed julefrokost

En af vinterens helt store fordele er julefrokoster. Der er intet, der kan få dig igennem en lang arbejdsuge, som tanken om et brag af en julefrokost om fredagen. Og synes du ikke, at der er nok julefrokoster til at få dig igennem vinteren, så hold bare din egen! Det er super nemt og enkelt at arrangere – man har jo været til så mange, at man kender julefrokosternes skrevne og uskrevne regler. Du ved, hvilken mad du skal servere, du ved, hvilken musik du skal spille, og du ved, hvor du skal handle din snaps. Og selvom julefrokoster altid foregår på samme måde, så er der, ligesom med snefnug, ikke to julefrokoster der er ens. Når alkoholen flyder og dømmekraften sløres, så sker der altid uventede ting. Det er intet under, at julefrokoster er det sted, hvor utroskab oftest finder sted.

Man kan være helt høj på livet flere dage efter en god julefrokost, hvor alt bare har spillet. Og har du været vært ved en, ja så skal du nok få en masse ros af dine gæster. Og selvom skabelonen for julefrokosten er lagt, så betyder det ikke, at du ikke kan arrangere overraskelser. Det er ofte det uforudsigelige element til en fest, som ender med at være samtaleemnet på arbejdet mange uger efter. Det er også den slags små ekstra anstrengelser som vært, der overbeviser gæsterne om, at værten har gjort sig umage, og virkeligt stræber efter at give sine gæster en god aften. Et eksempel på sådan en lille ekstra anstrengelse kan være at hyre en professionel bartender. Det er ikke synderligt dyrt, men det giver aftenen et strejf at eksklusivitet.

Udover at gøre aftenen lækker, så strider det heller ikke imod julefrokostens ubrydelige reglementer. Du kan jo godt både få sild og snaps, samtidigt med at du nyder lækre professionelle drinks. Ender du med at holde en fed julefrokost, så vil vinteren, i lang tid efter, slet ikke føles så ringe endda.

Rejs til sydens sol

Det er godt nok lidt at snyde, men skal vinteren bekæmpes, så gælder alle kneb. Du kan tage af sted helt udkørt og slukøret, og vende hjem udhvilet, solbrændt og i strålende humør. Mange ser en uge i varmen som en optankning. Vinteren er meget lang, og ligger man sådan en uge midt i, så er dine batterier ladet fuldt op, og du er klar til det sidste mørke træk. I modsætning til at holde en fest, så varer rejsen en hel uge, og du får dermed mulighed for at koble fuldstændigt af. Så hvis arbejdet er stressende, så er det klart at anbefale en rejse frem for en fest, hvor du allerede dagen efter står med en masse ansvar og tømmermænd.

Når det så er sagt, så kræver det også en del forberedelse at holde tage på ferie. Først og fremmest skal du have rykket en hel uge ud af kalenderen, hvilket kan være lidt af en udfordring. Derefter skal du sikre dig, at du har det rigtige grej med. Det er for eksempel helt vitalt at have solcreme med. Når du kommer fra en kold vinter herhjemme, så er din hud slet ikke klar til solens skrappe stråler.

Desuden skal du have styr på pakningen, mangler du noget at pakke i, så find nemt, hurtigt og billigt de nyeste moderne duffelbags inde på nettet. Når alt det praktiske er overstået, så kan du til gengæld med god samvittighed begynde at drømme om smukke solnedgange på eksotiske sandstrande.