Indholdet på denne side kan være sponsoreret indhold

Det danske marked er ved at være fyldt op til randen, og det kan derfor være en god idé for mange webshops-ejere at kigge mod udlandet – helt præcist Sverige – for at få øget sin omsætning bare en anelse mere.

For at dette kan være muligt, kræver det at du får oversat din webshop til svensk – og taler du ikke selv svensk, kan det hurtigt blive et problem. Løsningen er dog simpel; nemlig at outsource arbejdet til virksomheder som har en svensk oversætter.

Outsourcing til en virksomhed gør det hele meget nemmere for dig, da du ikke behøver at indberette en freelancers løn, eller i værste tilfælde – at få flere freelancere med ind over forløbet. Da de fleste virksomheder gerne vil have glade kunder kan du ligeledes forlange at få omskrevet en given og relevant tekst indtil du er tilfreds.

God oversættelse kan sælge mere

Der er stor forskel på en god oversættelse og en dårlig oversættelse lavet af en halvstuderet røver. En god oversætter vil kunne sætte sig ind i dit sted, og virkelig kunne se hvad det er du ønsker. En dårlig oversætter vil derimod have mange sproglige fejl, ligesom at teksten i nogle tilfælde ikke vil komme til at give mening for din kunde, eller for den person der læser din hjemmeside.

Når det kommer til oversættelse skal man derfor betale det det kræver for at få en god kvalitet. Du kan selvfølgelig også være heldig at finde en meget billig svensk oversætter, men det kræver ofte at du har brugt meget tid på dette.

Hvis dine webtekster er skrevet af en god oversætter vil du også kunne se salget gå op, da flere og flere kunder rent faktisk ønsker at handle hos folk der fremstår professionel og med styr på tingene.

Udover oversættelse af produktbeskrivelser er det også en god idé at få oversat skabeloner, dokumenter og meget mere. Kun fantasien sætter grænsen her, så det er bare med at få gang i oversættelsen ved at indhente priser hos en svensk oversætter. Timeprisen er ikke helt så høj hinsidan ifølge rygtet, så hvorfor ikke lave nogle prøveballoner her i det nye år, hvis du er iværksætter og ejer en webshops med potentiale til mere?