Hvis du ikke ved, hvor du skal tage hen på din næste ferie eller weekendtur, skal du selvfølgelig vælge London. Den pulserende britiske hovedstad har bare så meget at byde på, om du er til shopping, kultur, historie eller party. Desuden sørger flere af lavprisflyselskaberne for billige flybilletter næsten året rundt og transporttiden i fly er ganske kort. ”What is not to like?”, som de siger på de kanter.

 

Hvis du ikke er overbevist om det endnu, skal du endelig læse med, for her kan du få mere information om tre af de måske bedste turistattraktioner i London

 

Tre gode turistattraktioner i London

Nedenfor kan du læse om 3 af Londons mest populære turistattraktioner

London Eye

London Eye (også kaldet Millennium Wheel) er et kæmpe pariserhjul på intet mindre end 135 meter i højden, der kører mennesker rundt året rundt, så de kan nyde Londons smukke udsigt. Pariserhjulet blev bygget i år 2000, og det har været en kæmpe succes siden og er i dag et af de mest kendt vartegn og symboler på London.

 

Grundet attraktionens store succes skal du nok også regne med at stå lidt i kø, inden du kan komme derop. Når først du er deroppe, vil det dog uden tvivl være det hele værd. Det koster cirka 150 danske kroner. Herudover er der mulighed for diverse tilkøb som f.eks. champagne på turen, hvis den skal have lidt ekstra gas.

En fuld rotation i en af hjulets i alt 32 kabiner tager lige under en halv time. Bare læn dig tilbage og nyd turen.

 

Madam Tussauds Museum

Madam Tussauds er et museum, hvor du endelig kan komme ind og mænge dig med alle stjernerne – eller i hvert fald stjernerne i dukkeform. Det er nemlig rigtigt, det er intet mindre end et voksmuseum, hvor en lang række berømtheder fra alle hjørner af verden, er lavet som virkelighedstro dukker. Det koster cirka 200 kroner i entré, og du kan være der, så længe du ønsker, eller til der ikke er plads til flere billeder på din mobil eller dit kamera. Så hvis du er lidt ked af, at du aldrig fik taget et billede med alle medlemmerne i The Beatles, så har du nu chancen!

Foruden de 4 Liverpool-drenge kan du i Madam Tussauds også møde berømtheder som Nelson Mandela, Marilyn Monroe, Lady Gaga, Charlie Chaplin og Alfred Hitchcock – blot for at nævne nogle få.

 

Musicals

At tage ind og se en musical, når du er i London, er noget nær et must. London er om noget kendt for sine store og imponerende musicals. Hvis du vælger det fra, vil du med stor sandsynlighed fortryde, når du kommer hjem, og du vil helt sikkert ikke fortryde det, hvis du gør det.

Der findes en kæmpe variation af musicals, og du kan se alt fra Mamma Mia til Løvernes Konge og mange, mange flere. Om du er barn, voksen, mand, dame, ung eller gammel vil en tur i et af de smukke teatre i London helt sikkert være en kæmpe oplevelse, som du ikke vil glemme lige med det samme.