Indholdet på denne side kan være sponsoreret indhold

Spor og find dine nøgler med populære bluetooth-koblede tingfindere. Unge iværksættere der forhandler nye gadgets produkter, præsenterer en ny nøglefinder fra USA, som de mener er blandt de bedste.

Vi kender alle sammen det at man er på vej ud af døren, men pludselig så kan man ikke finde nøglerne. Faktisk har undersøgelser vist at vi gennemsnitligt bruger omkring 10 minutter om dagen på at lede efter vores forsvundne ejendele. Mobilen og nøglerne topper i undersøgelsen, over de ting der oftest bliver væk. Det kan man nu undgå med bluetooth-koblede tingfindere.

En bluetooth tingfinder også kaldet nøglefinder er en enhed du kan tage på dine bilnøgler, taske, pung eller endda på dit kæledyr, og med en tilhørende app til din smartphone kan du dermed finde dine nøgler og andre ejendele.
Slut med at miste dine nøgler

De to unge iværksættere der står bag NewQue.dk, som forhandler nye gadgets produkter, har deres bud på den smarteste og billigste bluetooth-koblede løsning.

PebbleBee nøglefinder kan se hvor langt du befinder dig fra dine nøgler, og du kan samtidigt se position på kort samt få enheden til at larme eller lyse med den brugervenlige app. Den nye tingfinder har en bluetooth rækkevidde på 50 meter, og har en batterilevetid på op til 3 år. Den er derudover også vandafvisende, og til en vejledende pris på kun 249,- kr inkl. forsendelse, så er den derfor en klart test vinder.

En af de mange funktioner der er mulige med PebbleBee, er eksempelvis hvis du bevæger dig væk fra din parkerede bil uden din tegnebog eller nøgler, så vil PebbleBee reagere og sende dig en alarm til din smartphone, og dermed påminde dig om din glemte ting. Ligeledes som at du kan finde dine nøgler, så er det også muligt at finde din smartphone, ved at klikke på knappen på PebbleBee, som straks vil sende en alarmerende lyd via din smartphone.
”PebbleBee er finansieret på crowdfunding siden Kickstarter.com, hvor andre iværksættere som os selv kan få kapital til deres idé, og det er derfor super fedt at vi igennem hele forløbet har fulgt og støttet dette nye produkt, der med sine mange funktioner og brugervenlige app helt klart er blandt den bedste vi har set” fortæller 18-årige Frederik Bæk, der er en af iværksætterne bag det nye projekt NewQue.dk.