Skimmelsvamp ligger på lur alle steder i din bolig. Gør noget ved det med effektiv skimmelsvamp bekæmpelse.

Har du skimmelsvamp i din bolig, får det konsekvenser ikke bare for dit helbred, men også for din bolig. Derfor skal det tages alvorligt, så vent ikke med at gøre noget ved det. Start allerede i dag med en skimmelsvamp bekæmpelse, som er den nødvendige løsning på dit problem. Og der ligger to ting i det.

Først og fremmest er det vigtigt, at du fjerner årsagen til skimmelsvampene. Det vil sige, at du skal fjerne de fugtproblemer, der er i din bolig. Er de væk, vil skimmelsvampene ikke kunne leve.

Dernæst kommer skimmelsvamp-behandling ind i billedet. Med en skimmelsvampbehandling angriber du skimmelsvampene, så de fjernes og forhindres i at sprede sig. Kom det til livs en gang for alle!

Dit helbred og skimmel

Der er stor forskel på, hvor følsomme mennesker er over for skimmelsvamp. Mange reagerer ikke på skimmelsvamp, mens andre gør. Så er du følsom over for de stoffer, som skimmelsvampe frigiver, så betyder det, at dit helbred bliver udsat for fx:

– Allergi

– Koncentrationsbesvær

– Åndedrætsbesvær

– Hovedpine

– Irriterede øjne, næse og luftveje

– Astma

Skadeservice til din bolig

Skimmelsvamp nedbryder ikke din bolig som fx hussvamp. Din bolig kan derfor ikke bryde sammen, men det er alligevel bedst at få sat en skimmelsvamp-behandling i værk hurtigst muligt for et bedre indeklima.

Skimmelsvamp kommer ikke bare af dårlig isolering, hul i taget eller lignende. Dine husvaner har også en del at sige i forhold til skimmelsvamp. Nogle gode råd, så du ikke skal tænke på skimmelsvamp behandling:

– Tør ikke dit tøj indenfor. Det er en af de helt store syndere til fugtproblemer.

– Tænd emhætten, når du laver mad. Før dampen ud i stedet for at lade det blive inde.

– Luft ud hver dag. Badeværelse, køkken og soveværelse er rum med høj fugtighed.

Den bedste og mest sikre metode til at bekæmpe svampesporer går gennem anvendelse af et professionelt skadeservicefirma. Skadeservice i Danmark er ofte omgærdet af en vis mystik og høje priser, da forsikringsselskaberne er de største kunder, men skadeservice udføres effektivt og til en ok pris, hvis man søger på billig skadeservice på nettet, kig f.eks. efter et firma med ozongeneratorer, et koncept med leje af affugter eller specielle rygmonterbare maskiner til at fjerne svamp med.

Det er virkelig vigtigt at komme af med fugten, og det er sådan noget, en affugter effektivt kan klare, hvis den har rette størrelse og er stor nok.

Læs også den store guide til vedligeholdelse af cirkulationspumper her