Mange virksomheder vælger i dagens Danmark at anvende Microsofts SharePoint, der kan betegnes som et CMS (content management system) til meget mere end konsulent- eller programmør-brug.

Småt snedkeri af prøvehjemmesider, Intranet og offentlige hjemmesider/”extranet” er blandt de mange muligheder, som SharePoint tilbyder brugeren på nem vis. Samarbejde og koordination er også noget, der gøres nemmere med systemet, hvor i dokumenter kan deles, og aftaler bookes så alle kan se, hvad der foregår i afdelingen. Er Helle til møde, går Rune tidligt? SharePoint giver dig svaret.

Et kursus i systemet kan mange gange være oplagt, både for visse konsulent-virksomheder og for den mere normale danske virksomhed, hvor brugerne skal anvende IT i dagligdagen, men måske ikke har den store erfaring ud i f.eks. Document management.

De danske IT-konsulenter fra 24Support kører f.eks. gerne ud og tilrettelægger kurser og undervisning tilpasset den enkelte virksomheds behov, således sekretærerne måske oplever et andet kursus end konsulenten, der har behov for mere dybde og flere programmuligheder, måske endda kodning til en vis grænse. Andre IT-konsulenthuse kan sikkert også hjælpe.

Visse brugere har måske behov for at lære de besøgende på ”extranet sitet” at kende og skal kunne søge i statistik og færden på siden via programmet SharePoint Server.

 

Microsofts Sharepointløsninger på skræddersyede kurser

24Support er eksperter ud i løsninger samt software fra Microsoft og kører typisk ud fra adresser i København og Århus.

Med et Sharepoint-kursus kan man sikre vidensgraden i en specifik gren af virksomheden eller køre en mere bred løsning, hvor alle informeres omkring nogle givne funktioner, og hvorfor de er praktiske at anvende – digitalisering er ikke altid en nem proces, men virker hvis man oplærer medarbejderne og med respekt forklarer, hvad der er op og ned.

Underviserne fra support-virksomheden fungerer til dagligt som Sharepoint-konsulenter og har stor erfaring ud i netop Microsofts forskellige løsninger og kender de detaljer, der betyder noget i hverdagen for jeres ansatte. I kan tage en snak og indhente et uforpligtende tilbud for at se, hvad det vil koste at opnormere på de punkter, I ønsker større vidensgrad og eksekvering inden for.

Første udgave af programmet fra Microsoft blev frigivet i 2001 og findes på mange forskellige sprog. Det gik blandt andet under navnet Tahoe i udviklingsfasen og er naturligvis fuldt ud integrerbart med Office. I flere tilfælde kan udviklere udvikle videre på funktioner og dele af programmet, dog skete der det, at Microsoft SharePoint Designer blev nedlagt som freeware i 2016. I dette program kunne man nemmere redigere HTML-kode på sine sites gennem SP.

Du kan læse mere på den danske supportside fra Microsoft.