Nu kan du igen komme til Erotic World. Sexmessen har ellers ligget stille i en årrække. Det er Dennis Møller, der også bliver kaldt Sexkongen, der har påtaget sig at arrangere messen.

Efter KB-Hallen brændte har der i mange år ikke været afholdt sexmesse. Men det satte Sexkongen, hvis borgerlige navn er Dennis Møller, sig for at lave om på. Han overtog arrangeringen af sexmessen Erotic World, så en ny generation også har mulighed for at komme på messe.

Han siger, at han ønsker, at også den unge generation har mulighed for at komme på messe, så de kan opleve den ægte vare og ikke bare skal se det hele online. Dennis Møller holder sig da heller ikke selv tilbage: Han siger, at han nyder livet med masser af sjov, fest, damer og champagne.

Stor erfaring med at arrangere messer

Dennis Møller har tidligere selv arbejdet på Erotic World og en lang række andre messer. For eksempel har han i mange år været med til at afvikle Copenhagen Pride og Danish DeeJay Awards. Det ligger ham derfor heller ikke fjernt at påtage sig sexmessen.

Standene på messen blev da også hurtigt booket. Det eneste problem har ifølge Dennis Møller været, at mange i branchen lige skulle opdateres på, hvordan messer foregår i dag.

Kilde: http://www.lokalavisen.dk/112/2015-10-01/Danmarks-nye-sexkonge-v%C3%A6lter-sig-i-bare-damer-Se-billederne-1216647.html